4060 Ti sistem Cyberpunk 2077 FPS düşüyor

Hocam oyunu DLC ile beraber bitirdim zaten ama oynamaya devam ediyorum 80 90 FPS tabii ki kotu degil ama eskiden 2 katini aliyordum bir de su ayari kapat cok FPS yer gibi dediginiz bir ayar var mi kapatayım.
Doku kalitesi maksimumda ise, orta ya da ortanın üstüne alabilirsiniz. Cyberpunk gibi ışıl ışıl, bir oyunda doku kalitesi çok göze batmıyor.
 
Doku kalitesi maksimumda ise, orta ya da ortanın üstüne alabilirsiniz. Cyberpunk gibi ışıl ışıl, bir oyunda doku kalitesi çok göze batmıyor.

FPS çok garip mesela bir yükseliyor bir azalıyor geçen sefer oyuna girdiğimde bir manzaraya baktığım save noktasını yüklemiştim ve 2 3 dakika baktım oyun sabit 150fpsydi ertesi gün tekrar oyuna girdiğimde o save noktasını tekrar yükledim manzaraya bu sefer bakarken sabit 180 FPS alıyordum son zamanlarda SSD'den bayağı bir oyun silip yükledim ondan mı acaba?
 
Arkadaşlar selam. Oyuna gelen Phantom Liberty güncellemesi ile tekrar başladım fakat FPS'im eski yerinde değil. 4060 Ti sistemimde DLSS kalite kare oluşturma açık. RTX pt off şeklinde normalde araba sürerken 150 160 fpsyken şu an yeni gelen DLC'yi indirmemle beraber araba sürerken 80 90 FPS bazen droplar. DLC'nin biraz sorunlu olduğunu duymuştum. Fakat FPS'imi yarı yarıya yedi neredeyse oyunu sil yükle yapsam düzelme ihtimali var mı? Acaba sizce sebebi nedir? Sadece Cyberpunk'ta oluyor.
İşlemci oyunu renderlemeye yetmiyordur muhtemelen Darboğaz gibi düşünmeyin Ayarı kısıp oynayın bir şey olmaz 👍
 
i5 13400F ile 12400F arasında teknoloji ve hız olarak yüzde 1 bile fark yok maalesef Cyberpunk gibi oyunlar için yetmiyor i5 13600K'ya kadar tüm Intel işlemciler 12. nesilin aynısı ayarları kısıp ta deneyin bir problem olmayacaktır.

Hocam haklisiniz ama oyle olsa islemciyi %100 kullanirdi oyun degerlerine bakiyorum %30 %40 arasi kullaniyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı