4060 Ti sistem için işlemci önerisi

Ne gibi bir problem çıkarır reis çünkü 2 3 yıl daha anakart alamam gibi.
Özellikle intel anakartlarda VRM'ler işlemci güç çektikçe ısınır. Bu yüzden güçlü işlemciler için genelde mosfet soğutuculu anakartlar tercih edilir. Faz sayısı da bununla bağlantılıdır. Sizin anakartınız giriş seviye bir işlemci ile kullanılabilse de 14600kf gibi bir işlemcide problem yaratabilir.

Yani 14600KF iptal mi edeyim kral çünkü yarın almayı düşünüyordum 14400F tercih etsem bir sıkıntı olur mu peki.

Yani 14600KF iptal mi edeyim kral çünkü yarın almayı düşünüyordum 14400F tercih etsem bir sıkıntı olur mu peki.
14600KF her türlü daha iyi bir seçenek eğer paran yetiyorsa. kullanır daha sonra ddr5 bi anakarta geçersin paran olduğunda. Bence 12400 den 14400e geçmeye pek değmez çünkü.

14600KF her türlü daha iyi bir seçenek eğer paran yetiyorsa. Kullanır daha sonra DDR5 bir anakarta geçersin paran olduğunda. Bence 12400'den 14400e geçmeye pek değmez çünkü.

Peki 14600KF yi tam performans kullanabilir miyim kullanırsam da 2 3 yıl içinde anakarta falan zarar vermez değil mi sıcaklık yüzünden falan çünkü 1 2 ay stok soğutucu ile kullanacağım ama öyle büyük oyunlar oynamıyorum CS2 Rust Bannerlord Total War oyunları falan.

İşlemcin yeterli değismene gerek yok oyun icin aman aman fark göremezsin zaten.

Hocam 14400F falan niye alacaksınız DDR5 mi sistem DDR4 mü?

Bekleyin bence direk AM5 sisteme geçin oyun konusunda AMD islemciler son zamanlarda zaten Intel'i cok aştı.

Intel Pentium Dual Core E6700 3.20GHz.

Bu nasıl bir öneri anlamadım tarihi eser mi arıyorduk.

Son düzenleme:

Sistem DDR4 14600KF indirime girdiği için düşünmüştüm reis onun için almak istiyorum yoksa işlemci ile alakalı pek bir sorunum yok ama işlemci ağırlıklı oyunlarda pek tatmin etmiyor beni açıkçası özellikle Rust Bannerlord ve bazı Total War oyunlarında.

Eski topraklar bilir hocam. Çok düşünmene gerek yok dalgasına yazdım zaten.

DDR4 ise 14600KF tam performans veremez zaten DDR5 geçen az etkilenirde Intel DDR5 önermiyorum eger cideen işlemci tabanli oynayacaksan genellikle AM5 geçmeye calis ya da idaret bir süre sonra gec ufak ufak.

Eski topraklar bilir hocam. Çok düşünmene gerek yok dalgasına yazdım zaten.

Forumun %30 o zaman doğmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…