4060 Ti sistem için işlemci önerisi

Kısmen evet 14600KF oyun islemcisi degil zaten sabahtandir diyorum ben 0'da alma bu arada 2.elde oturdugun ilde 700 800TL ucuza satıyorlarsa pazarlik yapip al illaki Intel alacaksan.

2.ele baktımda neredeyse aynı fiyat burada sıfır alacağım gibi duruyor reis
Ama alacağım işlemci tray işlemci ve soğutucusu bulunmuyor 12400Fdeki stok soğutucum 14400F e uyumlu olur mu acaba yoksa soğutucu almam şart mı?

2.ele baktımda neredeyse aynı fiyat burada sıfır alacağım gibi duruyor reis.
Ama alacağım işlemci tray işlemci ve soğutucusu bulunmuyor 12400FDEki stok soğutucum 14400F e uyumlu olur mu acaba yoksa soğutucu almam şart mı?

Şart maalesef düzgün bir şey 1K 1.5k dandik ama iş gören Dark Freezer 123X ise 570TL.

Şart maalesef düzgün bir şey 1K 1.5k dandik ama iş gören Dark Freezer 123X ise 570TL.

7'ye gelmiş oluyor kral 14600KF 7.5 onun stok soğutucusu beni biraz idare etmez mi gene kızacaksın biliyorum ama :D 7'ye gelmişken 500 TL daha koyup 14600KF yi alsam daha mantıklı değil mi soğutucusuyla anakartını 2 3 aya hallederim büyük ihtimal
Ama bende H610M RD4'sı var ASUS'un işlemci desteğinde 14600KF gözükmüyor benim anakart onu destekliyor mu acaba bir bakma şansın var mı çünkü çoğu kişi destekliyor diyor ama sitede gözükmüyor.

7'ye gelmiş oluyor kral 14600KF 7.5 onun stok soğutucusu beni biraz idare etmez mi gene kızacaksın biliyorum ama :D 7'ye gelmişken 500 TL daha koyup 14600KF yi alsam daha mantıklı değil mi soğutucusuyla anakartını 2 3 aya hallederim büyük ihtimal.
Ama bende H610M RD4'sı var ASUS'un işlemci desteğinde 14600KF gözükmüyor benim anakart onu destekliyor mu acaba bir bakma şansın var mı çünkü çoğu kişi destekliyor diyor ama sitede gözükmüyor.

@GFYT Sen ne diyosun kral hangisi mantıklı?

Son düzenleme:
7'ye gelmiş oluyor kral 14600KF 7.5 onun stok soğutucusu beni biraz idare etmez mi gene kızacaksın biliyorum ama :D 7'ye gelmişken 500 TL daha koyup 14600KF yi alsam daha mantıklı değil mi soğutucusuyla anakartını 2 3 aya hallederim büyük ihtimal.

@GFYT sen ne diyosun kral hangisi mantıklı?

Stockla afedersinde sevseler tutamazsın onu ya Phantom'ya assasin gibi bir şey alacaksan 1.5k 2kya ya da 570TL'ye 120mm bir tane fark Freezer idare etmeye calisicaksın ne kadar tutar bilemem CPU Support'ta sorun yok duruyor ama islemciyi besleyebilecegi konusunda şüpheliyim çünkü ASUS i9 bile yazmis neyin güveni bu H610 anakarta anlamadım b serisi olsa eyvallah ama h serisi 7kya gelmis diyorsun ya diger parçalara ufak el atinca benim hesaba gelecek :)

Stockla afedersinde sevseler tutamazsın onu ya Phantom'ya assasin gibi bir şey alacaksan 1.5k 2kya ya da 570TL'ye 120mm bir tane fark Freezer idare etmeye calisicaksın ne kadar tutar bilemem CPU Support'ta sorun yok duruyor ama islemciyi besleyebilecegi konusunda şüpheliyim çünkü ASUS i9 bile yazmis neyin güveni bu H610 anakarta anlamadım b serisi olsa eyvallah ama h serisi 7kya gelmis diyorsun ya diger parçalara ufak el atinca benim hesaba gelecek :)

Kral işlemci desteğinde ben göremiyorum 14600KF yi bende bir sorun var galiba :D
AMD'ye geçmeyi bende istiyorum kral ama dediğim gibi bir anda o kadar para veremem şu anda halihazırda Intel kullandığım için bu kadar Intel'i zorluyorum yoksa dediğin gibi AMD bence de daha mantıklı ekran kartını da AMD geçirmeye çalışacağım.

Kral işlemci desteğinde ben göremiyorum 14600KF yi bende bir sorun var galiba :D
AMD'ye geçmeyi bende istiyorum kral ama dediğim gibi bir anda o kadar para veremem şu anda halihazırda Intel kullandığım için bu kadar Intel'i zorluyorum yoksa dediğin gibi AMD bence de daha mantıklı ekran kartını da AMD geçirmeye çalışacağım.

@GFYT Kral bugün işlemciyi alacağım son olarak bir şey dersen sevinirim çok sık boğaz ediyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin 14600KF veya 14400F bugün alacağım son olarak sorayım 14600KF beni bu anakartla 2 3 ay sisteme zarar vermeden idare edebilir mi sonrasında anakart değişeceğim zaten
14400F alırsamda bariz bir performans artışı yaşar mıyım değer mi yani 12400Fden geçtiğime bunları cevaplarsan sevinirim benim aklımda 14600KF var ama sen ne dersen onu yapacağım kral.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı