Çözüldü 4060 Ti sistem Minecraft'ta 150 FPS alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Minecraft ekran kartı oyunu değil.

Değil. 13100F 22 chunk 250-1400 arası değişiyor FPS'im. Ayarları yapınca çok daha yüksek fps alacak arkadaş. Bu fps'ler kader değil.
250-1400 çok ufak farklarmış. Ayrıca bedrockta bende 49 Chunk'ta yüksek fps alıyorum fakat java da söz konusu değil.

Çok ufak farklarmış derken? Java sürümünde FPS bu aralıkta geziyor anlamında dedim, doğru ifade edemediysem affola.
Normalde FPS belirtilirken 100-150 300-400 denir. Sen 250-1400 diyorsun. Sanırım 1400 aldığın zamanlar Boş araziye zoomluyorsun?

Normalde FPS belirtilirken 100-150 300-400 denir. Sen 250-1400 diyorsun. Sanırım 1400 aldığın zamanlar boş araziye zoomluyorsun?

Hayır, birkaç saniye hareket etmeyince FPS 1000'in üzerine çıkıyor. 250 en dip. Ortalama 600 FPS. Tüm ayarları ince ince deneyerek yaptım 24 GB bellek ayırdım. Optimizasyon eklentileri de var. Dalga falan geçtiğimi düşünmeyin. Ciddiyim gayet.

Minecraft'ın içinde de birtakım grafik ayarları vardır. Video ayarlarından buraya bakabilirsin. Bilgisayardan anlamam ama söylediğin kadarıyla iyi bir sistemin var. Yani 150 FPS normal değil. Benim önerim “diğer kötü sistemler” dediğin sistem sahipleri iletişime geçip bir kere daha aynı grafik seviyesinde test etmenizi öneriyorum.
Test için:
Chunk (12)
İşleme chunku (yüksek olsun fark etmez)
Grafikler (şahane!)

Bunlar bilgisayarı test etmen için yeterli.
Dilersen daha hassas bir test için ayarlar-video sekmesinden diğer seçenekleride birbirinizle aynı yapabilirsiniz.

İpucu: Eğer Minecraft oynamak istiyorsanız ve hala FPS'iniz düşükse Bedrock sürümü katbekat daha iyi olacaktır.

Sorup denerim hocam ama ben 150 FPS'i orta grafiklerde alıyormuşum şimdi en yükseğe çektim hala 150 civarlarında FPS'imi sınırlayan bir şey mi var acaba. Oyundan sonsuza çektim FPS limitini ama bilmiyorum artık.

Sorup denerim hocam ama ben 150 FPS'i orta grafiklerde alıyormuşum şimdi en yükseğe çektim hala 150 civarlarında FPS'imi sınırlayan bir şey mi var acaba. Oyundan sonsuza çektim FPS limitini ama bilmiyorum artık.
Şu an Mc Açıksa Grafiği Şahane yapıp chunkları en yüksek (32) yapmayı dener misin?

1724956312437.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı