Çözüldü 4060 Ti sistem Minecraft'ta 150 FPS alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bahsettiğim V-Sync Minecraft'ın içinden kapatılıyor ikisi farklı şeyler sanırım sizin söylediğiniz gsnyc, farkları nedir ne değildir bilmem hocam ama belki V-Sync olan Minecraft'ın özelliğidir.

Her neyse hocam hepinize yardımlarından dolayı teşekkürlerimi sunarım sağ olun var olun çok kral insanlarsınız iyi akşamlar dilerim.

O her oyunda var neredeyse

O her oyunda var neredeyse.

Ne olduğunu yeni öğrendim hocam ben de ufak bir araştırmadan sonra.

Hocam bir de yırtılmaya vs. sebep olur mu bu V-Sync, gsnyc kapatmam?

Hocam monitörüm gsnyc olmadığından ötürü gsnycyi kapatmam işe yaramamış biraz merak salıp araştırdım monitörüm fsnycymiş o yüzden V-Sync'yi kapatında düzelmiş.

Son düzenleme:
Yirtilma olursa geri acin hocam.

Öncelikle selamlar hocalarım. i5 12400F 4060 Ti 16 GB RAM bir sisteme sahibim. Fakat Minecraft'ta 150 FPS alıyorum ortalama. Diğer insanların daha düşük sistemle benden daha yüksek FPS aldıklarını görünce şüphe düştü içime. Biraz sosyale baktım daha önce de pek bir konu göremedim bunun ile alakalı. Herhangi bir mod shader vs. yüklü değil. Bunu 1.21.1 oynarken fark ettim kontrol amaçlı 1.16 girdim ve 1.16'da da 150 civarları FPS alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

Ayarlardan FPS kısıtlamayı arttırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı