4060 Ti sistem RDR2'de 53 derece normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

Mevlterkn

Centipat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16GB CL16 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
512GB
Ekran kartı
MSİ 4060Tİ 8GB
Anakart
ASUS H610M-K
İşlemci
İ3 13100F
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım, sistem özelliklerim:
MSI 4060 Ti 8 GB Ventus 2X.
i3 13100F.
16 GB RAM.
H610M-K anakart.
Bütün sürücülerim yüklü ve güncel ancak RDR2 oyununda GPU kullanımım ve FPS bu şekilde böyle olması normal mi?

FPS.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar en fulde DLSS de kalite modunda aslında merak ettiğim şey GPU kullanımı neden bu kadar düşük sıcaklıkta bir sıkıntı yok yönetici düzenlemiş sanırım.

İşlemciniz darboğaz yaşıyor olabilir net bir bilgim yok ama en yüksek ayarlarda darboğaz olmaması gerekir en azından. Ayarları fulleyip DLSS kapattığınızda GPU kullanımı ne oluyor acaba?

İşlemciniz darboğaz yaşıyor olabilir net bir bilgim yok ama en yüksek ayarlarda darboğaz olmaması gerekir en azından. Ayarları fulleyip DLSS kapattığınızda GPU kullanımı ne oluyor acaba?
Bu şekilde yaptığımda 93 lere kadar çıktı gpu kullanımı ama merak ettiğim şey FPS düşükken gpu kullanımının da düşük olması neden böyle bişey olabilir? Normal şartlarda dlss FPS arttırması gerekmiyor mu

Bu şekilde yaptığımda 93'lere kadar çıktı GPU kullanımı ama merak ettiğim şey FPS düşükken GPU kullanımının da düşük olması neden böyle bir şey olabilir? Normal şartlarda DLSS FPS arttırması gerekmiyor mu?

Öyle olması gerekiyor ama bende anlam veremedim hocam. Şu konudaki arkadaşlar bir yöntem önermiş denemek isterseniz belki

Normal aynı şekil çok ağır oyunlara giriyorum RX 6600 eagle modeli var bende 54 dereceyi geçmiyor. Kullanımlar oyun ile alakalı saçma bir şey dandik indie oyunlar %100 kullanırken RDR, GTA 5 gibi ağır oyunlar %100 kullanmıyor bazen.

Yeterli FPS alıyorsan takmana gerek yok.

Normal aynı şekil çok ağır oyunlara giriyorum RX 6600 eagle modeli var bende 54 dereceyi geçmiyor. Kullanımlar oyun ile alakalı saçma bir şey dandik indie oyunlar %100 kullanırken RDR, GTA 5 gibi ağır oyunlar %100 kullanmıyor bazen.

Yeterli FPS alıyorsan takmana gerek yok.
3050ti olan laptopumla bile daha yüksek FPS değerleri alıyordum bu pcde bazen 40 Lara kadar düşüyor fpsim sahneye göre. Anlam veremedim neden böyle oluyor

Bu şekilde yaptığımda 93'lere kadar çıktı GPU kullanımı ama merak ettiğim şey FPS düşükken GPU kullanımının da düşük olması neden böyle bir şey olabilir? Normal şartlarda DLSS FPS arttırması gerekmiyor mu?

Afterburner ayarlarından işlemci kullanımınıda açar mısın?

Dlss yi kapatıp ayarları en fule aldığım zaman fpsim arttı gpu kullanımı da arttı

Afterburner ayarlarından işlemci kullanımınıda açar mısın?
Aynı senaryoyu açtığımda da bu şekilde oluyor

Dosya Ekleri

• IMG-20231209-WA0001.jpeg
    IMG-20231209-WA0001.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 20231209_153713.jpg
    20231209_153713.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı