Çözüldü 4060 Ti sistemde GPU kullanım oranı fazla

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 674
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KNT1

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 4060 Ti bir ekran kartım. PC ile ilgili bir sorun çıktı ve PC teknik servise gitti servise gitmeden önce aynı oyunlarda aynı ayarlarla GPU kullanım oranım %40 %50 arasında oluyordu ama teknik destekten geldikten sonra bu oran %90a çıktı oyunu kapattığım anda %1 %2 oluyor normal mi acaba?

Çözüm
Hayır hocam yaşamıyorum şimdi bir detay fark ettim sürücü güncellemesi ile ilgili olabilir mi
Tamam sorun yok o halde. Değişen her rakamı takip etmek zorunda değilsin. Bir sorun yaşadığında sorunun nedenini bulmak için kontrol edersin değerleri. Başlı başına onları sorun etmen saçmalık. CPU ağırlıklı oyunlarda sürekli değişebilir kullanım bundan doğal ne var ki?
Hayır hocam yaşamıyorum şimdi bir detay fark ettim sürücü güncellemesi ile ilgili olabilir mi
Tamam sorun yok o halde. Değişen her rakamı takip etmek zorunda değilsin. Bir sorun yaşadığında sorunun nedenini bulmak için kontrol edersin değerleri. Başlı başına onları sorun etmen saçmalık. CPU ağırlıklı oyunlarda sürekli değişebilir kullanım bundan doğal ne var ki?

Çözüm
Ya hocam ilk defa bu kadar masraflı pc aldım anlam veremedim cevabınız için çok saolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı