4060 Ti 8 GB
Ryzen 5 8400F
16 GB DDR5 Bellek.
Bu sisteme 2K monitör alırsam sorun çıkar mı? Büyük oyun çıkmadığı sürece Rocket League, LoL gibi oyunları oynuyorum. Yakın zamanda çıkması beklenen TLOU Part 2 ve Spider-Man 2'de sorun yaşar mıyım özellikle? DLSS 3 toparlar mi?
4060 Ti 8 GB.
Ryzen 5 8400F.
16 GB DDR5 bellek.
Bu sisteme 2K monitör alırsam sorun çıkar mı? Büyük oyun çıkmadığı sürece Rocket League, LoL gibi oyunları oynuyorum. Yakın zamanda çıkması beklenen TLOU part 2 ve Spider-Man 2'de sorun yaşar mıyım özellikle? DLSS 3 toparlar mi?
2K'da drop yemek ne alaka? Drop filan yemez. O kadar kötü bir kart değil. Zaten oyunlar VRAM'i ayarlıyor. Nadiren sorun çıkarır. Onda da ayar düşürmek yeterli.
2K'da drop yemek ne alaka? Drop filan yemez. O kadar kötü bir kart değil. Zaten oyunlar VRAM'i ayarlıyor. Nadiren sorun çıkarır. Onda da ayar düşürmek yeterli.
Hocam zaten her zaman AAA oyun oynamıyorum. TLOU Part 2 ve Spiderman 2 oynayacağım bu sistemle onda sorun çıkmasın yeter. Bir de 2k monitörü 1080p'de kullanabilir miyim?