4060 Ti Sisteme 2K monitör sorun çıkarır mı?

Zeronxxxxx

Picopat
Daha fazla  
4060 Ti 8 GB
Ryzen 5 8400F
16 GB DDR5 Bellek.
Bu sisteme 2K monitör alırsam sorun çıkar mı? Büyük oyun çıkmadığı sürece Rocket League, LoL gibi oyunları oynuyorum. Yakın zamanda çıkması beklenen TLOU Part 2 ve Spider-Man 2'de sorun yaşar mıyım özellikle? DLSS 3 toparlar mi?

4060 Ti 8 GB.
Ryzen 5 8400F.
16 GB DDR5 bellek.
Bu sisteme 2K monitör alırsam sorun çıkar mı? Büyük oyun çıkmadığı sürece Rocket League, LoL gibi oyunları oynuyorum. Yakın zamanda çıkması beklenen TLOU part 2 ve Spider-Man 2'de sorun yaşar mıyım özellikle? DLSS 3 toparlar mi?

Yaşarsın. 2K da VRAM yetmiyor. Oyunlarda sürekli drop yersin.

DLSS ile sıkıntı çıkarmaz. Ama yüksek VRAM isteyen oyunlarda bazen sorunlar yaşarsın.

2K monitör çok mantıksız. 4070 bile 2K da yavaş yavaş ölmeye başlamışken 4060 Ti 1080p kartıdır.

2K'da drop yemek ne alaka? Drop filan yemez. O kadar kötü bir kart değil. Zaten oyunlar VRAM'i ayarlıyor. Nadiren sorun çıkarır. Onda da ayar düşürmek yeterli.

İnternetten oyun testlerine aç bak %1 FPS'ler bir anda 30'a 20'ye iniyor 2K da.

2K'da drop yemek ne alaka? Drop filan yemez. O kadar kötü bir kart değil. Zaten oyunlar VRAM'i ayarlıyor. Nadiren sorun çıkarır. Onda da ayar düşürmek yeterli.
Hocam zaten her zaman AAA oyun oynamıyorum. TLOU Part 2 ve Spiderman 2 oynayacağım bu sistemle onda sorun çıkmasın yeter. Bir de 2k monitörü 1080p'de kullanabilir miyim?

2K monitör çok mantıksız. 4070 bile 2K da yavaş yavaş ölmeye başlamışken 4060 Ti 1080p kartıdır.

İnternetten oyun testlerine aç bak %1 FPS'ler bir anda 30'a 20'ye iniyor 2K da.
Bende zaten 4060 ti nin 2k kartı olduğunu söylemiyorum, arkadaşta onu sormuyor belliki ileriye dönük almak istiyor, idare ettirir onu demek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı