4060 Ti sisteme anakart önerisi

Bütçe
Anakart için 4.500 TL PSU için 4.500 TL
PSU icin bütçe cok fazla. PSU'dan kisip ekran kartina ekleyip 7900GRE alınabilir.
PSU olarak da 700W High Power Performance gd veya 750W High Power Elite seçilebilir.

PSU Platinium olanlardan almayı düşünüyorum o yüzden 4.500 TL ayırdım.

7700 XT veya 7800 XT de bu fiyata bulabilirsiniz.

Teşekkürler hocam inceleme videolarına bakacağım.

Hocam neden 4060 Ti 16 GB düşünüyorsunuz. Denk fiyata daha güçlü kartlar var. Toplam bütçenizi söyler misiniz?

Ekran kartı için 22-23 bin TL kasa için 3 bin TL PSU için 4.500 TL anakart için 4.500 TL sıvı soğutma 4 bin TL RAM için de 8 bin TL hocam.

13700k ya bu anakart düşük gelir diye düşünüyorum. Intel anakartları çok bilmiyorum ama en azından b serisi olmalı bence.( k serisi işlemci overclock destekliyor anakartda desteklerse iyi olur)

Tavsiyeniz nedir hocam link paylaşabilirseniz daha iyi olur.

@Optisyen

@Optisyen
Hocam sıvı soğutma hastası değilim fakat 13700k ya hava soğutma yeterlimidir bende bilmediğimden soruyorum

@Optisyen
13700K'ya Phantom yeterli değil. LT720 alınmalı.

Hocam sıvı soğutma hastası değilim fakat 13700k ya hava soğutma yeterlimidir bende bilmediğimden soruyorum
Phantom yeterli seviyede. Tüm işlemcilere yeterli seviyede hatta. Sıvı'nın bence görüntüden başka bir olayı yok. Kendi fikrim. Yani öyle ağır render gibi işlemler olmayacaksa hava tercihimdir. Kaldı ki onda bile performansı üzmez.

Phantom yeterli seviyede. Tüm işlemcilere yeterli seviyede hatta. Sıvı'nın bence görüntüden başka bir olayı yok. Kendi fikrim. Yani öyle ağır render gibi işlemler olmayacaksa hava tercihimdir. Kaldı ki onda bile performansı üzmez.
13700K'ya oyunlarda bile pek yeterli olacagini sanmam çünkü saçma sapan bir güç tüketimi var. @Marix Hocam da geçenlerde 13700K ile alakali bir konuda bunlara değinmişti.

13700K'ya oyunlarda bile pek yeterli olacagini sanmam çünkü saçma sapan bir güç tüketimi var. @Marix Hocam da geçenlerde 13700K ile alakali bir konuda bunlara değinmişti.
Test bulamadım olsa bakardık, ben yeteceğini düşünüyorum yinede. Lakin konu sahibide zaten büyük ihtimal sıvı isteyecek. Sizin önerdiğiniz ideal.

Test bulamadım olsa bakardık, ben yeteceğini düşünüyorum yinede. Lakin konu sahibide zaten büyük ihtimal sıvı isteyecek. Sizin önerdiğiniz ideal.
175W gibi yüksek wattlarda yeterli oluyordu ancak ondan sonrası baya sıkıntı yaratıyor. Bilgisayarda olsam görüntüleri atardim da elimde yok belki Marix hocam da vardir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı