4060 Ti sisteme işlemci önerisi

100 FPS alman gereken yerde 50 FPS alıyorsan %50 darboğaz yaşıyorsun demektir. O şekil hesap et. 13400f falan alırdım herhalde.
Hocam şimdi misal şu sıralar Witcher 3 oynuyorum Ultra ayarlarda ve Rtx açık şekilde, Şehirde npclerin çok olduğu yerde fps 50ye kadar düşüyor, daha düz araziye geçince 120 seviyelerine geliyor dar boğaz yaşadığımı fark edecek kadar bilgili değilim.

Hocam şimdi misal şu sıralar Witcher 3 oynuyorum Ultra ayarlarda ve Rtx açık şekilde, Şehirde npclerin çok olduğu yerde fps 50ye kadar düşüyor, daha düz araziye geçince 120 seviyelerine geliyor dar boğaz yaşadığımı fark edecek kadar bilgili değilim.
İnternetteki videolar ile karşılaştırıp anlarsın.

İnternetteki videolar ile karşılaştırıp anlarsın.
Bu konudaki arkadaşlar yapmaz dedikleri için onlara güvenip almıştım hocam.

Bu konudaki arkadaşlar yapmaz dedikleri için onlara güvenip almıştım hocam.

4060 için açmışsın bunu. 4060 ti ile yapar.

4060 için açmışsın bunu. 4060 ti ile yapar.
Pardon hocam 1050Ti yazmaktan el alışkanlığı olmuş :D 4060 Kartım şuan, ona göre değerlendirelim, bu videoda Witcher3 ü full ve rtx açık şekilde oynuyor yer yer benden az fps alıyor, sanırsam dar boğaz yaşamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon hocam 1050 Ti yazmaktan el alışkanlığı olmuş :D 4060 kartım şu an, ona göre değerlendirelim, bu videoda Witcher 3'ü Full ve RTX açık şekilde oynuyor yer yer benden az FPS alıyor, sanırsam darboğaz yaşamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4060 ise sıkıntı yok. Darboğaz yapmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı