4060 Ti sisteme kasa ve PSU önerisi

smurfcat2

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir sistem topladım ama kasa ve PSU seçemedim onlardan pek anlamıyorum kasa ve PSU önerebilir misiniz?
Topladığım sistem:
MSI Pro Z790-P Wi-Fi DDR5 7000 OC.
Kingston Fury Beast KF560C40BBK2/32 32 GB DDR5 6000MHz.
NVIDIA 4060 Ti.
Intel Core i5-13400F

Merhaba arkadaşlar bir sistem topladım ama kasa ve PSU seçemedim onlardan pek anlamıyorum kasa ve PSU önerebilir misiniz?
Topladığım sistem:
MSI Pro Z790-P Wi-Fi DDR5 7000 OC.
Kingston Fury Beast KF560C40BBK2/32 32 GB DDR5 6000MHz.
NVIDIA 4060 Ti.
Intel Core i5-13400F
@Caner Uncu hocamın dediği çok doğru o işlemciye Z790 çok gereksiz.

Hocam kasa ve PSU dan çok anlamıyorum ama kasa biraz gözüme garip gözüktü başka tavsiyeniz var mıdır?
Çoğu youtuber kullanıyor hocam bu psuyu gönlünüz rahat olsun. Tr'de çok popüler değil ama Rampage, Everest gibi no name marka değildir alabilirsiniz bence.
Not: Kendim rampage psu kullanıyorum bütçeyi denkleştirince en yakın zamanda değiştiricem. Korkarak açıyorum bilgisayarı :(

@smurfcat2 Önerdiğim PSU'yu gözünüz kapalı alabilirsiniz. Üst seviye bir model. BitFenix markası tanıdık gelmeyebilir, ülkemizde daha önceden yaygın değildi çünkü. Son derece iyi bir model Formula Gold modeli.

Kasaya gelirsek, o PSU'dan sonra bütçenize uyan kasa bu. Aynı kasayı kendim de kullanıyorum. Bu bütçe için güzel kasa. Soğutması oldukça başarılı. Fanları biraz sesli çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı