Her site taksit yapıyor, hemen gelmesi o kadar önemli mi?Taksit yapıyor hem de HepsiJet'le hemen getiriyor.
Arkadaş vade farkından bahsediyor galiba çünkü genellikle farklı siteler 6 taksitte bile vade farkı alırken HB almıyor muhtemelen nedeni budur.Her site taksit yapıyor, hemen gelmesi o kadar önemli mi?
Onu da artık bir daha ki Black fridayde yaparız çok masraf çıkıyor dediğiniz gibi.
Ekran kartı olarak kesinlikle şundan almalısın dediğiniz bir şey var mı yoksa.
Hepsiburada işlemciyi en ucuza satıyor ekran kartını da oradan 20 k civarına çözmeyi düşünüyorum Gigabyte'dan.
Şu model.
Aynen vade farkından bahsediyordum. Bu model iyi mi Alan Wake 2 hediye ediyorlarmış bir de yanında.![]()
GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 3X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD7QOC) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonuwww.gaming.gen.tr
Eğer fiyatı 15-18 arasına düşerse Black fridayde direk alacağım nakit.
Kutusuz alınca yanında stok fan da geliyor.Çok teşekkür ederim işlemcide kutusuz alsam benim 3100'ün fanı uyar mı ona.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.