4060 vs 6700 XT

Rodwash

Decapat
Malum yaz geldiği için çalışıp bir bilgisayar almayı düşünüyorum, ama 4060 ile 6700 XT arasında kaldım. Normalde oyun oynayacağım için 6700 XT alacaktım ama bir video aklımı çok karıştırdı renderlık çok az işim olacak sizce hangisini almalıyım?

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Malum yaz geldiği için çalışıp bir bilgisayar almayı düşünüyorum, ama 4060 ile 6700 XT arasında kaldım. Normalde oyun oynayacağım için 6700 XT alacaktım ama bir video aklımı çok karıştırdı renderlık çok az işim olacak sizce hangisini almalıyım?

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam iki ekran kartı da birbirine yakın olsa da RTX 4060 performans açısından daha mantıklı bence.

Hocam iki ekran kartı da birbirine yakın olsa da RTX 4060 performans açısından daha mantıklı bence.
RT bu 2 kartla da açılmaz çünkü gücü yetmez kartların ki 30FPS alıyolar zaten videoda. Arada yüzde 30 civarı farkla 6700XT önde. Birkaç tane oyunda DLSS3 var diye öne geçiyor 4060 ama geri kalan tüm oyunlarda geride. 5 oyun içinde geri kalan 95 oyundan boşa FPS kaybı gereksiz.

Hocam kas gücü açısından 6700 XT daha iyi fakat teknoloji ve güncellik istiyorsanız 4060a yönelebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı