4060 ya da 4060 Ti hala alınır mı?

Şimdi biraz da işlemci bazında 4060 düşündüm bu önerdiğiniz ekran kartları işlemcime çok kötü darboğaz yapar işlemcim 12400F bir de hocam NVIDIA istiyorum ben.

Hocam marka bağımlısı olmayin AMD tercih edilir yurt disinda bu ekran krtlari satısı patladi ek olaraj islemcide darbogaz olacaksa ileride islemci degistinde ekran karti uzun ömürlü olmayacak hem bu darbogaz diyorsunuzda dediginiz şey mantıklı değil.

Ya da işlemci + ekran kartı alacağım darboğaz yapmaması açısından.

Hocam sonra degistirirsiniz uzun ömürlü olur en azindan zaten daha iyi performansi bunda daha iyi alirsiniz.

5060 Ti o zaman. Haklısın NVIDIA daha iyi zaten.

NVIDIA iyi diye bir şey yok adamlar oyunculari düsünmeyi bıraktı siz ne diyorsunuz acaba bu adam zaten oyun oynayacak is yapmayacak. Bu iki ekran kartının arasinda 2 katlik performans farki var 9070XT 2 kat daha iyi 5070 Ti. Ile karsılastiriliyor bu kart hem üstüne üstlük daha iyi performans veriyor marka bağımlısı olmanin herhangi bir artısı yok zararı var.

Son düzenleme:
Hocam marka bağımlısı olmayin AMD tercih edilir yurt disinda bu ekran krtlari satısı patladi ek olaraj islemcide darbogaz olacaksa ileride islemci degistinde ekran karti uzun ömürlü olmayacak hem bu darbogaz diyorsunuzda dediginiz şey mantıklı değil.

Hocam sonra degistirirsiniz uzun ömürlü olur en azindan zaten daha iyi performansi bunda daha iyi alirsiniz.

NVIDIA iyi diye bir şey yok adamlar oyunculari düsünmeyi bıraktı siz ne diyorsunuz acaba bu adam zaten oyun oynayacak is yapmayacak. Bu iki ekran kartının arasinda 2 katlik performans farki var 9070XT 2 kat daha iyi.
önerileniz için sağolun biraz daha araştırma yapıp en uygun olanı alacağım

DLSS ve fg var işte nasıl düşünmüyor?

Ya bana bilgisayardan anlıyorum demeyin lütfen sizce onlar oyuncular icin cıkarılmıs bir şey mi oyunculari düsündügünden yapıyor mu sanıyorsunuz gercekten insanlara yanlış bilgi vermek yerine arastirin gelin.

Önerileniz için sağ olun biraz daha araştırma yapıp en uygun olanı alacağım.

Hocam nebi AKG'ün diye bir YouTube kanalı var 9070XT bence fırsat diye bir videosu var oldugunu konusuyor o videoyu izleyin sadece onu izleyin dedigimi anlayacaksınız sadece o video ile anlayabilirsiniz yurt disinda bu kart 5070 Ti ile hemen hemen ayni fiyata satılıyor.

Ya bana bilgisayardan anlıyorum demeyin lütfen sizce onlar oyuncular icin cıkarılmıs bir şey mi oyunculari düsündügünden yapıyor mu sanıyorsunuz gercekten insanlara yanlış bilgi vermek yerine arastirin gelin.
Gayet de anlıyorum. Oyuncular için çıkarılmış tabi kim kullanacak başka zaten.

Gayet de anlıyorum. Oyuncular için çıkarılmış tabii kim kullanacak başka zaten.

Kardesim neresinden anlıyorsun merak ediyorum bu bilgileri sana kim veriyor hangi kaynaktan aldın sorabilir miyim her kaynak tam tersini söylerken neden seninki doğru olsunki insanlara yanlış bilgi vermeyin ben bu tür olaylari en ince ayrıntısına kadar diğer ülkelerdeki olan durumu bile arastıran biriyim bu dediginizi baska yerde deseniz özellikle yurt dısında deseniz sıze gülerler.

Neresi yanlış oyunlar için kullanılıyor işte DLSS. Yanlış bilgi vermiyorum ben.

Tek söyleyecegim forumlarda su konular hakkında tavsiye vermeyin cünkü bu konu anlatamayacağim kadar uzun adamlar bunlari oyunculari düsünerek yapmıyor adamların artik umurunda bile değiliz ve su DLSS öven birinin Valorant sevdalısı olması gülmeme yol acacak az kaldı siz DLSS bile kullanmiyorsunuz rekabetci oyunlarda sizce neden izin verilmiyor cevaplayın bakalım madem bilginize güveniyorsanız.

Tek söyleyecegim forumlarda su konular hakkında tavsiye vermeyin cünkü bu konu anlatamayacağim kadar uzun adamlar bunlari oyunculari düsünerek yapmıyor adamların artik umurunda bile değiliz ve su DLSS öven birinin Valorant sevdalısı olması gülmeme yol acacak az kaldı siz DLSS bile kullanmiyorsunuz rekabetci oyunlarda sizce neden izin verilmiyor cevaplayın bakalım madem bilginize güveniyorsanız.
Last of Us'ta kullanıyorum DLSS gayet de iyi. Valorant'ta zaten yüksek FPS, gerek kalmıyor o yuzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı