4060 yerine 4060 Ti almak mantıklı mı?

SerdarYurdaer

Hectopat
Daha fazla  
İncehesap üzerinden bir sistem alacağım linkini aşağıya bırakıyorum.

Bu sistemde 4060 yerine 4060 Ti koyunca 6 bin TL fiyat farkı koyuyor. Bütçem ikisini de karşılayabilir ama o kadar fiyat farkı verilir mi size de danışmak istedim.

O sistem alınmaz dostum.
Kasayı 400 TL farkla MSI olanı, RAM'i de 190 TL farkla Corsair olanı seçersen fiyatına göre kusursuz bir sistem. Fakat ileride bir kule tipi sogutucu alman lazım 1K civarına, 5600 için stok fan yetersiz.

Son düzenleme:

Hocam Radeon ekran kartı hiç kullanmadım pişman eder mi diye korkularım var.

O sistem alınmaz dostum.
Kasayı 400 TL farkla MSI olanı, RAM'i de 190 TL farkla Corsair olanı seçersen fiyatına göre kusursuz bir sistem. Fakat ileride bir kule tipi sogutucu alman lazım 1K civarına, 5600 için stok fan yetersiz.

Dediklerin dışında SSD'yi de 1TB yapıp bunu alabilirim mantıklı geldi teşekkürler hepinize.

Hocam Radeon ekran kartı hiç kullanmadım pişman eder mi diye korkularım var.

Dediklerin dışında SSD'yi de 1TB yapıp bunu alabilirim mantıklı geldi teşekkürler hepinize.

Benim kişisel fikrim AMD'ye hiç bulaşma. 4060 Ti zaten 2 K'da bile oyunları oynatacak güçte bir kart seni üzecegini hiç düşünmüyorum. Oradan önerebilecegim tek SSD Kioxia oda 1 TB versiyonu stokda görünmüyor, ileride kule tipi fan alacagınız zaman alanınız yetersiz gelirse SATA SSD de alırsınız.

Benim kişisel fikrim AMD'ye hiç bulaşma. 4060 Ti zaten 2 K'da bile oyunları oynatacak güçte bir kart seni üzecegini hiç düşünmüyorum. Oradan önerebilecegim tek SSD Kioxia oda 1 TB versiyonu stokda görünmüyor, ileride kule tipi fan alacagınız zaman alanınız yetersiz gelirse SATA SSD de alırsınız.

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı