4060'a darboğaz yapmayacak AM4 işlemci önerisi

mirzaa16

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte A520M K V2 Gigabyte 4060 Eagle OC 8G
Anakart
A520M K V2
Merhaba, uzun zaman önce aldığım hazır sistemde darboğaz var ve performans kaybını ciddi şekilde hissediyorum. Bunun için 4060 ekran kartına darboğaz yaptırmayacak, güzel bir AM4 soket Ryzen işlemci arıyorum. Fiyatının çok uç olmaması gerek. İyi günler diliyorum.

1730011006009.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zaman önce aldığım hazır sistemde darboğaz var ve performans kaybını ciddi şekilde hissediyorum. Bunun için 4060 ekran kartına darboğaz yaptırmayacak, güzel bir AM4 soket Ryzen işlemci arıyorum. Fiyatının çok uç olmaması gerek. İyi günler diliyorum.

Eki Görüntüle 2338180
Ryzen 5 5600.

Eki Görüntüle 2338180
Attığınız sitelere bakılarak parça seçilmez. Onun yerine incelemelere bakarak alınır. Bu sitelerde 7500F ile 4060, 7800X3D ve 4080S gibi sistemlerde her çözünürlükte darboğaz yapar diye çıkar.

Attığınız sitelere bakılarak parça seçilmez. Onun yerine incelemelere bakarak alınır. Bu sitelerde 7500F ile 4060, 7800x3D ve 4080S gibi sistemlerde her çözünürlükte darboğaz yapar diye çıkar.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim ama ben biraz performans kaybı yaşadığı yönünde düşünüyorum başka bir arkadaşımdada 4060 var ve GPU gerektiren oyunlarda benden fazla FPS alıyor ondan dolayı araştırdım ve karşıma bu site çıktı.

Onunda şahsi fikri performans kaybı yaşadığı yönünde. Hali hazırda da 5500 kullanıyor zaten.

5600 alsın yeterli gelecektir.
fark hissedilecek mi

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim ama ben biraz performans kaybı yaşadığı yönünde düşünüyorum başka bir arkadaşımdada 4060 var ve GPU gerektiren oyunlarda benden fazla FPS alıyor ondan dolayı araştırdım ve karşıma bu site çıktı.
İkinci el temiz bir 5600 alın. Sıfırına gerek yok.

Performans kaybı yaşaman neticesinde araştırma yapman iyi ama bence o siteye güvenme. Çoğu kişi o siteden bakar donanım değiştirmek ister, buraya gelir konu açar ve öğrenir ki değişime ihtiyacı yoktur. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı