4060'dan 4060 Ti geçmeye değer mi?

XeNa34

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Şu an halihazırda kullandığım ASUS Dual white OC 4060 8 GB ekran kartım var 1-2 aylık vatandan alınma bir kart. Şu sıralar satıp üzerine 6-7k para ekleyip 4060 Ti 8 GB veya 16 GB modeline geçmeye değer mi sıfır MSI Gaming X 4060 Ti 8 GB almak için 7.5k fark ödemem gerekiyor. 16 GB olanı alabilmek için 9K fark ödemem gerekiyor sizce bu farkı ödeyip almaya değecek bir değişiklik olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Şu an halihazırda kullandığım ASUS Dual white OC 4060 8 GB ekran kartım var 1-2 aylık vatandan alınma bir kart. Şu sıralar satıp üzerine 6-7k para ekleyip 4060 Ti 8 GB veya 16 GB modeline geçmeye değer mi sıfır MSI Gaming X 4060 Ti 8 GB almak için 7.5k fark ödemem gerekiyor. 16 GB olanı alabilmek için 9K fark ödemem gerekiyor sizce bu farkı ödeyip almaya değecek bir değişiklik olur mu?

Senin yerinde olsam 9K fark ödeyip 16 GB olann modeli alırdım çok daha uzun ömürlü olur günümüzde çoğu oyun 8 GB sınırını zorluyor.

Senin yerinde olsam 9K fark ödeyip 16 GB olann modeli alırdım çok daha uzun ömürlü olur günümüzde çoğu oyun 8 GB sınırını zorluyor.
Şahsen 4060 satıp ve az daha para koyacak olsam sadece rx7800xt ya da biraz daha zorlayıp 4070 düşünürdüm. Zaten 16gb ve 8GB 4060 arasında performans farkı olmuyor. Ha 2k - 4k oyun oynayacaksan tabi ki performans farkı olur da zaten bu kart ile o çözünürlüklerde oynayacaksan AAA oyunlarda en azından orta - düşük grafiklere düşmeyi göze alman lazım :)

Vram yükseltmesi yap diyen arkadaşlar ne yaşıyor? Siz yoksa ram çok olursa o kadar iyi olur kafasındakilerden misiiniz?
Benim bir tavsiyem Vram sıkıntısı yaşamak istemiyorsan ona geçti ama ilk tavsiyem daha yüksek bir tavsiye fark ödenecekse daha üst bir karta geçilmesi gerek aynı modelin farklı versiyonu benim içinde saçma bir durum.

değmez. 4070 almaya bakın kesinlikle ama kesinlikle ti modeline geçmek için kart değiştirilmez.

Bütün yorumları okudum teşekür ederim paylaştığınız için imkanım el verirse üst modele geçmeyi deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı