4060'lı sistem mi PS5 mi?

efeu0

Centipat
Daha fazla  
PS5 mi almak daha mantıklı yoksa aynı fiyata PC kasası mı? Biraz baktım 4060'lı sistem geliyor. Hangisi uzun vadede daha iyi kasmadan FPS düşürmeden oyun oynatır? Kısaca hangisi daha mantıklı?

4060'lı sistem daha iyidir hocam çünkü PS5'teki bütün oyunlar yavaş yavaş bilgisayara geliyor.

PS5 mi almak daha mantıklı yoksa aynı fiyata PC kasası mı? Biraz baktım 4060'lı sistem geliyor. Hangisi uzun vadede daha iyi kasmadan FPS düşürmeden oyun oynatır? Kısaca hangisi daha mantıklı?

PS 5 uzun vadede FPS düşürmeden oynatır oyunları, optimize edip getirmek zorundalar 4-5 yıl, diğer yandan bilgisayarda her şeyi yapabileceğiniz için bilgisayar diyorum.

PS5'teki özel oyunlara bakın ilginizi çekmiyorsa PC alın derim.

4060 iyi bir ekran kartı değildir 3000 serisine veya PS 5'e yönelin. 3050 ekran kartını tercih etmeyin.

Bütün yeni teknolojiler 4000 serisinde bende kullanıyorum gayet memnunum.

Oyun konusunda PS5'i öneririm oynayabileceğiniz oyunları akın sadece kurulum yapıp X e basıp oyuyorsunuz. 4060'lı tarafı da kurulum ve driver indirme vs yaparsınız daha esnek yani korsan oyun vs olsun 4060 açmayacağı oyun yoktur bence 60 FPS hikayeli çoğu oyunu oynarsın.

Kesinlikle 4060 sistem. PS5 Uzun ömürlü olsa da kol üzerinden oynayacağın oyunlar bir süre sonra can sıkıcı olabilir.

PS5 oyunları birkaç tanesi haricinde PC ye gelmiş ya da gelecek. Üstelik bu oyunlara PC'de daha az ücret ödeyeceksin. Ayrıca PC'de Gamepass sistemini de kullanabileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…