4060'lı sistem mi PS5 mi?

kusura bakmayın hocam 4060 veya daha üstün kart alın öyle tartışalım baya boş kaynaksız atıp tutuyorsunuz

yok bakıyorum atın da yine de 4070 supere geçince tekrardan yazarsınız :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlersiniz testeleri

Attığın testlerde Fps yüksek çıkıyor çünkü hepsinde DLSS açık. Bu mantığa hizmet edeceksek Fsr açarsın Amd kart da yüksek alır. Ama bunun tartışmasına girmeyeceğim teknolojiyle iyi kötü ilgilenen herkes 8 gb Vram olayının geleceği olmadığını en fazla 2 seneye medium grafiklere düşmek zorunda kalacağını bilir. Konunun başına dönersek PS4 bile hala iyi optimize sayesinde özel oyunlarını oynatabiliyor kaç senelik konsol. PS4 pro kullananlar var hala ve çatır çatır da çalışıyor alet. PS5 de çok farklı olmayacak en az 4 sene daha götürür. Takılma yok kaç Fps alırım olayı yok. 1440p oynayabilmek de cabası. Forumda 4060'ın neden iyi bir kart olmadığı ile alakalı bir sürü konu var onlara bakmanız daha iyi olur ben anlatmaktan sıkıldım. Hızlıca 1 1 buçuk seneye kart değiştiririm diyen adam için uygun bir kart.

Attığın testlerde Fps yüksek çıkıyor çünkü hepsinde DLSS açık. Bu mantığa hizmet edeceksek Fsr açarsın Amd kart da yüksek alır. Ama bunun tartışmasına girmeyeceğim teknolojiyle iyi kötü ilgilenen herkes 8 gb Vram olayının geleceği olmadığını en fazla 2 seneye medium grafiklere düşmek zorunda kalacağını bilir. Konunun başına dönersek PS4 bile hala iyi optimize sayesinde özel oyunlarını oynatabiliyor kaç senelik konsol. PS4 pro kullananlar var hala ve çatır çatır da çalışıyor alet. PS5 de çok farklı olmayacak en az 4 sene daha götürür. Takılma yok kaç Fps alırım olayı yok. 1440p oynayabilmek de cabası. Forumda 4060'ın neden iyi bir kart olmadığı ile alakalı bir sürü konu var onlara bakmanız daha iyi olur ben anlatmaktan sıkıldım. Hızlıca 1 1 buçuk seneye kart değiştiririm diyen adam için uygun bir kart.
ya canim arkadasim bilgili saniyorsun ama kendini komik duruma dusuyorsun

forumlarda 4060 iyi savunmussun hahahahah

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-28-06-16-17-944_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-28-06-16-17-944_com.android.chrome.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Tamam hocam en iyi siz biliyorsunuz. 720p upscale etmiyor hü diyordunuz attığım videoda dana kadar gözüküyor 720p kalitede işlediği. Daha attıklarıma yazdıklarıma yanıt veremiyorsunuz tartışmanın alemi yok. Stalker 2 videosunu attım adam 1080pde bile 10 fps oynuyor. Alan Wake videosu ortada Dlss ile bile 60 ancak alıyor. Siz kendinizi kandırmaya devam edin dediğim gibi ben zaten 4070 kullanacağım bana giren çıkan yok bilgilenin diye anlatmaya çalışıyorum. Hala anlamıyorsanız buyrun Donanım Arşivi'nden dinleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanıtınızı bekliyorum videoyu izleyin gelin.

forumlarda 4060 iyi savunmussun hahahahah
Aradaki 1 buçuk senelik farkı göz önüne almıyoruz galiba. O dönem yeterliydi şuan değil. Anlamadığım nokta diyelim ki o dönem de yetersizdi ben hatalıydım noldu da aynı hatayı savunma kararı aldın? Sizin gibilere laf anlatılmaz 13k verdiğin kartla 720p upscale edilmiş oyunu 60 Fps'te oynamaya devam et ne diyeyim. Paşam Donanım Arşivi gibi Pc Hocası gibi yıllardır bu işteki elemanlardan daha iyi biliyor ondan 8 gb yeterliymiş riskli değilmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı