Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.
Ekran kartı
GAİNWARD PYTHON 4060
Anakart
ASUS A620M-E PRO
İşlemci
RYZEN 5 8400 F
Selam. 4060'lı bir sistemim var, 32 GB RAM'im ve 1TB SSD var. Önceden CS kasmıyordu ama oyuna girerken ve maçlara girerken oyun çok yavaş ve acayip derece kasıyor ama sadece maça ve oyuna girerken. Maçta herhangi bir etkisi yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Videolu şekilde de durumu gösterebilirim.
Selam. 4060'lı bir sistemim var, 32 GB RAM'im ve 1TB SSD var. Önceden CS kasmıyordu ama oyuna girerken ve maçlara girerken oyun çok yavaş ve acayip derece kasıyor ama sadece maça ve oyuna girerken. Maçta herhangi bir etkisi yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Videolu şekilde de durumu gösterebilirim.
hocam, iki hafta öncesine kadar hiçbir sorun yoktu.
Oyun açılmıyor, açılması çok geç.
FACEIT oynuyorum, genelde aim ısıtmak için Xplay'e giriyorum ama sunucuya 1-2 kez atmayla anca giriyorum.
Hocam CS2 bende de hep bu şekilde açılıyor maç içinde bir kasma yoksa zaten endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum yani sorun PC de değil oyunun kendisindedir içiniz rahat etsin.
Hocam CS2 bende de hep bu şekilde açılıyor maç içinde bir kasma yoksa zaten endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum yani sorun PC de değil oyunun kendisindedir içiniz rahat etsin.
Benim bu konudaki hipotezim aslında çözünürlükten kaynaklı olabileceği. Yani 4:3 yüzünden olabilir cs2 şuan bende yüklü olmadığı için bunu hiç denemedim ama mantıklı geldi çünkü 1999 yapım midtown madness diye bir oyun vardı hala bile arada oynuyorum o oyununda çözünürlüğü saçma sapan bir şeydi oyunu açtığımda PC bir kafayı yiyordu baya kasıyodu en son garip bir şekilde birden açılıyordu ama emin değilim belki CS2 de böyle olmasını düzeltmek için bir çözüm yoktur ve kafaya çok takmamak gerekir.