tosbiş
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- [
] : AMD Ryzen 5 8400F AM5 6-16 İşlemci | CruCİAL 2x16 4800Mhz CL40 DDR5 | MSI A620M-E PRO Anakart | Gainward RTX 4060 Python II 8GB GDDR6 128-bit Ekran Kartı | Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 SSD | Microsoft Windows 11 PRO 64-bit Orijinal Lisans İşletim Sistemi | VXE R1pro Wireless Mouse | STEEL SERIES ARCTIS NOVA 7 Kulaklık | FGG Madlions MAD60 Limited [Amber Pro Switch]
- Meslek
- Yazılım bölümü okuyorum
Benim bu konudaki hipotezim aslında çözünürlükten kaynaklı olabileceği. Yani 4:3 yüzünden olabilir CS2 şu an bende yüklü olmadığı için bunu hiç denemedim ama mantıklı geldi çünkü 1999 yapım midtown madness diye bir oyun vardı hala bile arada oynuyorum o oyununda çözünürlüğü saçma sapan bir şeydi oyunu açtığımda PC bir kafayı yiyordu bayağı kasıyordu en son garip bir şekilde birden açılıyordu ama emin değilim belki CS2 de böyle olmasını düzeltmek için bir çözüm yoktur ve kafaya çok takmamak gerekir.
Genelde FACEIT oynuyorum arkadaşım az önce geldi gel yoldaş kasak dedi çocuğu keleş yaptım ama maçlara kere 2 - 3 giremedim.