407 puan ile istenilen liseye girilebilir mi?

Umarım tutar ya peki bir şey daha soracağım arkadaşımın da komşu kayıt alanında gözüküyor ama onun puanı 94 onun tutar değil mi?

Bu durumlar net değil. Gelir desek bile gelmeme ihtimali var. 2020 girişli bir öğrenci olarak 380 puan ile 7'lik dilime girmiştim okuluma asla giremeyeceğimi söylüyorlardı ancak girdim.

Bu durumlar net değil. Gelir desek bile gelmeme ihtimali var. 2020 girişli bir öğrenci olarak 380 puan ile 7'lik dilime girmiştim okuluma asla giremeyeceğimi söylüyorlardı ancak girdim.

Umarım tutmayacak yazan çocugu haksız çıkarırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk üç değil galiba. 3 tane kayıt alanından yazmamız gerekli.

İlk üç.

Umarım tutmayacak yazan çocugu haksız çıkarırım.

Giremeyeceksiniz çünkü yerel kayıt sisteminde yazacağınız ilk üç okul kayıt bölgenizde olmalı. Yani yazdığınız ilk üç okulun puanı istediğiniz okuldan düşük olsa bile kayıt alanınızdaki okullar gelecek, ya ikametgahınızı aldırırsınız ya da o okula giremezsiniz. Saygılarımla.

İlk üç.

Giremeyeceksiniz çünkü yerel kayıt sisteminde yazacağınız ilk üç okul kayıt bölgenizde olmalı. Yani yazdığınız ilk üç okulun puanı istediğiniz okuldan düşük olsa bile kayıt alanınızdaki okullar gelecek, ya ikametgahınızı aldırırsınız ya da o okula giremezsiniz. Saygılarımla.

İkametgâh değiştireceğim kesinlikle o okula girmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı