4070 - 4070 Super vs RX 7800 XT

Bütçe meselesi tamamen, hepsi kullanılabilir kartlar. Hangisine bütçen el veriyorsa onu alıp geçebilirsin.

3060Ti kullanıyordum geçen sene TLoU oynarken VRAM yetmemişti. 8GB olduğu halde. DLSS cart curt katmayacaksan işin işine ben 7800XT alırdım.
3060Tİ 8GB Zaten ayarları ortaya katınca aşar her türlü.

Bu modeli araştırmıştım ama biraz sorunlu gözüküyor sıcaklık ve desibel olarak. 25k'ya amazonda MSI Ventus var ama o da problemli bir kart deniyor.

Bütçe problemi yoksa 4070S daha iyi olur. VRAM olarak XT cazip gelsede, zaten 2K çözünürlükte oynayacağın için S yeterde artar. Artı olarak teknolojiden de faydalanırsın.
Aslında bütçeyi aştım şu an zaten ya battı balık yan gider diyeceğim ya da nasılsa bir iki sene sonra yenilerim diyip daha ucuza bir tık düşük kart alacağım. XT'nin VRAM artısı kafamı çok karıştırıyor min 4 sene kullanmayı düşünüyorum kartı.

4070S. alır hastane masrafınıda çatır çatır yerdim
Hastane masrafı kısmını anlamadım.

Garanti olayından dolayı yurtdışı düşünmedim. Siteyi bilmiyordum inceleyeceğim.

Bütçe meselesi tamamen, hepsi kullanılabilir kartlar. Hangisine bütçen el veriyorsa onu alıp geçebilirsin.
Aslında 3 kart da okey ama mesela 7800 XT'nin en iyi modellerinden biri 20-21k civarındayken, 4070S'in giriş seviyesi modeli kart 25k. Aradaki 4-5k fark cidden değer mi kısmında kararsızım.

4070S alın. VRAM o çözünürlükte dert edilmemesi gereken bir mevzu.

4070 Super al bence.

AMD ekran kartı alındıgı durumunda stabil sürücü ararken kafayı yememek için.

Ne yaşadın ya da ne yaşıyorsun ve şu an gelen yeni sürücüyü kurdun mu?
Geforce experience yüklü değil şuan. Beta uygulama dahil olan sürücüyü kurmuştum. RDR2'de 100 fps almam gereken yerde 60'a falan düştü. Oyunla da ilgisi olabilir bilemiyorum. Eski sürücüyü kurdum sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…