4070 - 5700X sistem nasıldır?

4070 her türlü 5060 Ti dan daha iyi, yemişim MFG'yi FG yetiyor zaten 2x sonrası gecikme yapıyor. Kendi kullandığın kartın fanboyluğunu yapma bana. 200-300 FPS ama hissettiğin kaç FPS? Saf güç > sahte kareler.

4070 her türlü 5060 Ti'dan daha iyi, yemişim MFG'yi FG yetiyor zaten 2X sonrası gecikme yapıyor. Kendi kullandığın kartın fanboyluğunu yapma bana. 200-300 FPS ama hissettiğin kaç FPS? Saf güç > sahte kareler.

MFG'yi zaten tek kişilik oyunlarda kullanacaksın. Ne anlatıyorsun dostum. Saf güç dediğin 5 FPS.

İşlemci ekran kartı anakart RAM önerirseniz çok sevinirim bana da biraz kazık gibi geldi zaten sistem.

4070 her türlü 5060 Ti'dan daha iyi, yemişim MFG'yi FG yetiyor zaten 2X sonrası gecikme yapıyor. Kendi kullandığın kartın fanboyluğunu yapma bana. 200-300 FPS ama hissettiğin kaç FPS? Saf güç > sahte kareler.

2X sonrası gecikme yapıyor yalanı kimden çıktı? Neye göre hangi oyun hangi kart hangi senaryo? Havadan karadan teknoloji kötülemeyin de ne istiyorsanız onu alın. Hangi kartı kullandığını çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…