4070 - 5700X sistem nasıldır?

Bu sistem bende de var memnunum. 38K'ya almistim.

5-10 FPS falan daha iyi. İkisinin arasında kalsam 5060 Ti 16 GB tercih ederdim. MFG de çok abartılan bir şey değil. 50 FPS alabiliyorken bir anda 200 300 FPS alabiliyorsun o teknoloji sayesinde. Hem GDDR7 yeni bir teknoloji.
4070 her türlü 5060 Ti dan daha iyi, yemişim MFG'yi FG yetiyor zaten 2x sonrası gecikme yapıyor. Kendi kullandığın kartın fanboyluğunu yapma bana. 200-300 FPS ama hissettiğin kaç FPS? Saf güç > sahte kareler.

4070 her türlü 5060 Ti'dan daha iyi, yemişim MFG'yi FG yetiyor zaten 2X sonrası gecikme yapıyor. Kendi kullandığın kartın fanboyluğunu yapma bana. 200-300 FPS ama hissettiğin kaç FPS? Saf güç > sahte kareler.

MFG'yi zaten tek kişilik oyunlarda kullanacaksın. Ne anlatıyorsun dostum. Saf güç dediğin 5 FPS.

4070 her türlü 5060 Ti'dan daha iyi, yemişim MFG'yi FG yetiyor zaten 2X sonrası gecikme yapıyor. Kendi kullandığın kartın fanboyluğunu yapma bana. 200-300 FPS ama hissettiğin kaç FPS? Saf güç > sahte kareler.

2X sonrası gecikme yapıyor yalanı kimden çıktı? Neye göre hangi oyun hangi kart hangi senaryo? Havadan karadan teknoloji kötülemeyin de ne istiyorsanız onu alın. Hangi kartı kullandığını çok merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı