4070 OC 12 GB vs 9060 XT 16 GB

Bütçe
37000
Eğer AMD ekran kartı tarafında bu kadar ciddi problemleri varsa 4 bin lira yerine 14 bin lira fark vermek bile isteyebilirsiniz sonuçta bir kere alıyoruz ve açıp kullandığımız zaman kafa dağıtıp eğlenmek için var bu makineler. Şahsen oyun ortasında çökme drop yaşarsam o ekran kartını ertesi gün zararına da olsa satarım iyi düşünün 4 bin lira çok değil bence bir.

NVIDIA'da teknoloji AMD kartlarından daha mı kötü hocam? Ayrıca arkadaş işlemci yükseltmek falan istiyorsa yazsın, burada iki ekran kartını kiyasliyoruz ve arkadaşın ikisini de alabilecek bir durumu var demek ki.

Evet, kas gücünde bile daha güçlü ve NVIDIA'nın asıl özelliği teknolojisi. Fiyat farkı çok sorun çıkaracaksa buyursun yazsın.

Hocam birisini işlemciden falan kısıp artırmaya çalışacağız. Bir de bir sorum daha var. Arkadaşlar bu parayla altın vs yatırım yapıp seneye başka yeni bir kasa toplamak mı mantıklı yani şahsen seneye olsa bütçeyi tamamlar. Biraz da yükseltirim gibi şimdi alsam yıl içinde fazla uğraşamayacağım gibi. Ben şey de düşünüyorum seneye yeni seriler çıkınca bu 5060 16 GB vs. şu anki pahalı kartların fiyatları düşer gibime geliyor. Yanlış mı? Şahsen ben seneye almayı daha mantıklı buluyorum.

Edit: Hepinize çok teşekkürler hocalarım agzınından bal damlıyor resmen. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de araştırıyorum yanlış biliyorum herhalde diye 🦍
Elbette olmayabilir fakat hala daha avantajlı konumda. Ben zaten kartları kıyaslıyorum, arkadaşın ikisini alabilecek durumu da varmış yani kendisi bilir. Her oyunda 3-4 FPS değil, bu değişken evet bazılarında öyle hatta 9060XT geçiyor nadiren ama eğer 4K sıkıntı olmazsa 4070 alınır hala.

O fiyatı verebiliyorsa 7800XT alsın hem de tepe model Nitro+ model. Hem 4070 ten daha güçlü? Her yandan bakarsak 4070 alınacak bir kart olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı