4070 sistem alınır mı?

İşlemci bence şuan için iyi ileride 5800X3D takar yola devam edersiniz. Esport oyunu olarak Pubg oynuyorum 5600-rtx4070 ile low ayar 1080p 180 FPS monitör ile çok nadir 7-8 sisin içine girince 150-160 FPslere düşüyor, Diablo 4 full ayarlarda DLSS kalite ile 18o FPS veriyor. Bence şuan için girişte yeterli, ileride ben de dediğim gibi güncelleme yaparak devam edeceğim.

Bu sistem de iyi ama arkadaşa monitör+ekipman da lazım :/ Bütçe sınırlı 40K.

Hocam bu kadar aşamam bütçeyi.

Monitör başlığı altında konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar.
Geçen sene sonu önerdiğim monitörler %190'a varan zam aldığı için pek tavsiyem olmaz ancak 1080p için bütçe dostu bir iki model ekleyeyim:
Eki Görüntüle 1827089Eki Görüntüle 1827090Eki Görüntüle 1827092

Tuf önermem ancak Gigabyte G24F-2 ile yakın özellikleri var, kendim Gigabyte olanı kullanıyorum tavsiye ederim.
Dell bütçe dostu sevilen modeli, 1080P'de iş görecektir.
Viewsonic olan model sertifikalı anti-ghosting olması sebebiyle ekledim, bütçenizi biraz aşabilirseniz 1080P için tavsiye ederim.

Konuyu monitör başlığına açarsanız daha iyi yardımcı olurlar, ben yine de @Saint Lucia hocamı etiketlemek isterim.
Hocam 1080p'de darboğaz olur mu

Hocam bu kadar aşamam bütçeyi.

Hocam 1080p'de darboğaz olur mu
Düşünüldüğü kadar darboğaz olmaz, 165Hz monitör ile iyi gider. Darboğaz olsa bile seni üzmez zaten yeni çıkacak oyunlar aşırı grafik yüklemesi olacağı için ekran kartını 12GB orta üst almak mantıklı, 30K için iyi sistem. 4.5-5K ile bütçe dostu bir monitör alıp 5K ile iyi seviyede ekipman ile güzel bir başlangıç olur. 1-2 sene sonra işlemciyi değişir devam edersiniz. Bu karı şimdi düşünmeyin yarın ola hayrola. Dolar böyle giderse işlemci falan da değişilmez gerçi 😂 Ben kullanıyorum memnunum, darboğaz canımı sıkmıyor zaten aham şaham bir şey değil.

@Finn Mcmissile Benim monitör olarak o sisteme önerim en kötü 1080p/240Hz'li bir modeldir.
Fakat 240Hz'nin fiyatına AOC Q24G2A/BK Monitör şöyle F/P bir 2K monitör var. Tercih meselesi.

Düz 1080p ile yola devam edeceğim sağlam bir şey olsun istiyorsan HP Omen 25i (22J05E9) Monitör budur.

Biraz geç döndüm kusura bakmayın. Sağ olsun modun biri 3 gün ban verdi.

@Finn Mcmissile Benim monitör olarak o sisteme önerim en kötü 1080p/240Hz'li bir modeldir.
Fakat 240Hz'nin fiyatına AOC Q24G2A/BK Monitör şöyle F/P bir 2K monitör var. Tercih meselesi.

Düz 1080p ile yola devam edeceğim sağlam bir şey olsun istiyorsan HP Omen 25i (22J05E9) Monitör budur.

HP Omen 25i ben de tavsiye ederim, bütçe dostu ve kaliteli panel. Ekipman için de güzel bütçe kalıyor.

Sorun değil hocam kusura bakmayın artık neden ban yediğim mesajdaki hatayı bile anlayamıyorum 😁

F/p 2k olanı almayı düşünüyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı