4070 Super 72 derece normal mi?

Insomniax

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde bir sistem satın almıştım özelliklerini buraya bırakıyorum;
Zotac 4070 Super.
R5 7500F.
16 GB DDR5 8x2 Lexar RAM.
1 TB Crucial P3 M.2 SSD.

MSI MAG Forge 120a​

Kasa bulunuyor.
RDR2 2K Ultra ayarlarda 72 derece en yüksek gördü, onun dışında CS2 adlı oyunda ise very high ayarlarda 70 dereceyi buldu bu dereceler normal mi? Değil ise ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba internette bazı ölçüm programları bulunuyor kontrol deneyin.

Ekran kartı bu ayarlarda.

Merhaba, geçen günlerde bir sistem satın almıştım özelliklerini buraya bırakıyorum;
Zotac 4070 Super.
R5 7500F.
16 GB DDR5 8x2 Lexar RAM.
1 TB Crucial P3 M.2 SSD.

MSI MAG Forge 120a​

Kasa bulunuyor.
RDR2 2K Ultra ayarlarda 72 derece en yüksek gördü, onun dışında CS2 adlı oyunda ise very high ayarlarda 70 dereceyi buldu bu dereceler normal mi? Değil ise ne yapmalıyım?

Ekran kartı bu ayarlarda normaldir fazla ısındığını düşünüyorsanız ve FPS kaybediyorsanız ayarı bir tık düşürün.

Bende de Palit markası vardı hocam kış aylarında 73 çıkıyordu. Kasa Ufak olduğu için Kule tipi soğutucu ile kullanıldığı zaman içerideki havayı dışarı atamıyordu. Kasada Mesh yani her yerden hava alan tip. Yazın 79-80 derece %100 fan görüyordu. Çözüm olarak kasanın yan kapağını açıyordum. Sistem alırken mutlaka iyi soğutuculu ekran kartı ve işlemci için sıvı soğutma almak lazım.

Dostum selamlar, bana bir şekilde ulaşır mısın. Sistem sattığın konuya cevap veremiyorum. Alıcıyım.

Merhaba. Size nasıl ulaşabilirim? Özelden iletişim vs. yok çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı