4070 Super alınır mı?

Bütçe
25000
5070'in fiyatı 25k olamaz. Satıcılarımız buna izin veremez.

Konudaki 4070S güzel bir model. Alınabilir.

Merhaba arkadaşlar, yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum bütçem maksimum 25 bin TL şu ekran kartını almayı düşünüyorum;
Inno3D N407S2-126X-186162N RTX4070 Super Twin X2 12 GB GDDR6X 192 BİT Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri alınır mı? Yoksa 5070 beklemeli miyim fiyatı 25 bin olur mu?

Kredi kartına peşin fiyatına taksit yapabilirseniz ilerleyen vakitlerde 5070 almanızı tavsiye ederim.

Eğer yapamazsanız seçtiğiniz 4070S'i onu alın.

Hepsiburada ve Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit var.

Kredi kartına peşin fiyatına taksit yapabilirseniz bu ekran kartını almanızı tavsiye ederim.

Eğer yapamazsanız seçtiğiniz 4070S'i onu alın.

Hepsiburada ve Trendyol'da peşin fiyatına 6 taksit var.
Arada 21k civarı bir fark var. Siz ciddi misiniz?

Bende aynı durumdayım. Sistemi yükseltmek için parçaları sattım sistemi topladım şuan sadece ekran kartı kaldı. Mevcut işlemcim Ryzen 5 7500F. Galax 4070Super yada attığınız ekran kartını düşünüyorum fakat en kötü ihtimalle 10 gün daha bekleyip 5070 serisini görüp satın almayı düşünüyorum. Bence sizde çok fazla bir aciliyetiniz yoksa hazır bu kadar az kalmışken 5000 serisine en azından beklenilebilir bir süre var.

Bende aynı durumdayım. Sistemi yükseltmek için parçaları sattım sistemi topladım şu an sadece ekran kartı kaldı. Mevcut işlemcim Ryzen 5 7500F. Galax RTX 4070 Super'ya da attığınız ekran kartını düşünüyorum fakat en kötü ihtimalle 10 gün daha bekleyip 5070 serisini görüp satın almayı düşünüyorum. Bence sizde çok fazla bir aciliyetiniz yoksa hazır bu kadar az kalmışken 5000 serisine en azından beklenilebilir bir süre var.

Hocam 25 bini büyük ihtimalle geçecek benim bütçemi aşıyor o yüzden alamam işlemciyi değiştireceğim i5 10.nesil eskidi maalesef. O kadar bütçe kalmıyor. Hem işlemci hem anakart değiştirmem lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı