4070 Super GPU'lardan hangi model alınmalı?

4070 Super için çoğu firma ince soğutma kullanıyor. Kendi kullandığım Galax 4070 Super de aynı. Derecelerim 62 civarlarında.

Gigabyte kalın kullanmış daha iyi neden büyük ve kalın kart varken ince bir kartı alalım? Gigabyte çift BIOS eklemiş. Burada PNY'nin referans tasarımdan sıcak çalıştığı söylenmiş. PNY RTX 4070 Super XLR8 review

Merhaba, 4070 Super almayı düşünüyorum fakat hangi modeli almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Siz hangi modeli tavsiye edersiniz? Bütçe konusunda sıkıntım yok, fakat fiyat performans olanı almak tercihimdir. Şimdiden teşekkür ederim.

Dostum yanlış anlama ama 4070 Super o kadar ekstra bir şey sunmuyor fiyat farkını açmadan düz 4070 de alabilirsin veya bütçe açıp 4070 Ti alman çok daha iyi olacak.

Hocam bütçe sıkıntım yok.
Bütçe sıkıntın yoksa 4070 Super almanın sebebini sorabilir miyim ?
Bu kartı alabilirsin o zaman. Hem aynı kartın 4070 Super halini kullanıyorum. Gayet memnunum. F/P ürün.

Bütçe sıkıntın yoksa 4070 Super almanın sebebini sorabilir miyim ?
Bu kartı alabilirsin o zaman. Hem aynı kartın 4070 Super halini kullanıyorum. Gayet memnunum. F/P ürün.
Hocam bütçe sıkıntım yok fakat 4070 Super'in benim için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Dostum yanlış anlama ama 4070 Super o kadar ekstra bir şey sunmuyor fiyat farkını açmadan düz 4070 de alabilirsin veya bütçe açıp 4070 Ti alman çok daha iyi olacak.
Öneri için teşekkür ederim. 4070 Ti için bu kart iyi midir? Ve 4070 Super ile arasındaki farka değer mi?

Hocam bütçe sıkıntım yok fakat 4070 Super'in benim için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Öneri için teşekkür ederim. 4070 Ti için bu kart iyi midir? Ve 4070 Super ile arasındaki farka değer mi?

4070 Ti oyunlarda AAA oyunlarda 6-7 FPS daha fazla veriyor. Ona göre seçim yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00