4070 süper alıyorum bir de iki fanlı![]()
MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC GDDR6X 192BIT DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4070 süper alıyorum bir de iki fanlı![]()
MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC GDDR6X 192BIT DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben yeni alıyorsunuz sandım pardon.
MSI OC öneririm Galax falan hikaye bilinmeyen markaya hiç güvenilmemeli.
Galax firmasının sıcaklıklarına ve fpssine bakın ve msi ya bakın bilmişsiniz ya MSI 5-10 fps artı verirken sıcaklık olarak 3-4 derece daha düşük.Şu forumdaki cahil özgüvenine hayranım gerçekten. Galax'a bilinmeyen marka diyor adama bak... Bilmediğiniz şey hakkında saçma sapan yorumlar yapmayı kesin artık. Bu Türk milleti insana kafayı yedirtir gerçekten. Bilmediği her şey hakkında saçma sapan fikir belirtip milleti yanlış yönlendiriyor.
Allahtan ufak tefek olsa da bilinçliyim galax alırım muhtemelen de hocam şöyle bir sıkıntım var yukarıda da sordum gerçi, starfield gta 6 ve hogwarts leagcy 65 70 fps üstü ve altına düşmeyecek bir sistem lazım en yüksek ayarlar da olur mu sizce bir de kasam bitfenix mesh sığmaz gibime geliyor 4070 süper ne diyorsunuz şu kasa?Şu forumdaki cahil özgüvenine hayranım gerçekten. Galax'a bilinmeyen marka diyor adama bak... Bilmediğiniz şey hakkında saçma sapan yorumlar yapmayı kesin artık. Bu Türk milleti insana kafayı yedirtir gerçekten. Bilmediği her şey hakkında saçma sapan fikir belirtip milleti yanlış yönlendiriyor.
Önerdiği kart da MSI Ventus... Galax o çöpten çok daha iyi. Bu forum akıl sağlığımı bozmaya başladı. Bilgisiz ordusu türemiş.
abooo hocam sizle tartışmaya girilmez msi sponsorluk vermiş size galiba, forum da savunun diyeGalax firmasının sıcaklıklarına ve fpssine bakın ve msi ya bakın bilmişsiniz ya MSI 5-10 fps artı verirken sıcaklık olarak 3-4 derece daha düşük.
hocam bayram bayram siz beni güldürdünüz ya allah da sizi güldürsün.5-10 FPS fazla falan vermez. Söylediğin şeylerin alayı yalan dolan. Bir şey bildiğin yok. GPU aynı GPU, ne 10 FPS fazlası? Önerdiğin Ventus da MSI'ın en kötü, en problemli modeli. Sıcaklık da 3-4 derece daha düşük değil, aksine daha fazla. Namık Kemal'in sözünü hatırlatırım sana. Kafandan kurgulayıp yazma şuralara.
Bir şey demiyorum çok bilmiş youtube diye birşey var aç izle5-10 FPS fazla falan vermez. Söylediğin şeylerin alayı yalan dolan. Bir şey bildiğin yok. GPU aynı GPU, ne 10 FPS fazlası? Önerdiğin Ventus da MSI'ın en kötü, en problemli modeli. Sıcaklık da 3-4 derece daha düşük değil, aksine daha fazla. Namık Kemal'in sözünü hatırlatırım sana. Kafandan kurgulayıp yazma şuralara.
oo hocam hemen rog strik alıyorum bu fırsat kaçmaz
bir kasa önerisi de yapar mısınız? bu herhalde bitfenix 600 watt psusu var o yeterli olur mu yoksa risk mi olur kart için
aman hocam böyle 4-5 binlik kasa da önermeyin ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.