DLSS 4, Multi Frame Generation özelliği hariç diğer geliştirmeler 40 serisine geldi. Yani DLSS 4 kullanıyor sadece MFG özelliğini kullanamayacak çünkü bunlar 50 serisine özel. 3 kat kare artışı sunuyor DLSS 3.5 a nazaran. Tabloda görebilirsiniz hangi seriye geldiğine dair.
Fikrim yok hocam en yeni teknolojiyi kullan dedim sonucta sistem ayarlamistir onu diye dusunuyorum ama ayarlamadiysa bile FPS artisi sagladigi icin cok da fark etmez bana.
Fikrim yok hocam en yeni teknolojiyi kullan dedim sonucta sistem ayarlamistir onu diye dusunuyorum ama ayarlamadiysa bile FPS artisi sagladigi icin cok da fark etmez bana.
Evet hocam biraz karisik. Bende bu ayarlarla FPS artisi yasadigim icin paylasmak istedim. Belki birisinin isine yarar diye. Herkes ayni artisi alamiyor demek ki.
DLSS kalite modunda her şey açık ve Ultra 2K.
Alttaki de;
Benmarck sonucu:
Bu şekilde. FPS artışı görmedim fakat görüntü daha keskin ve güzel DLSS 4 olmuş bu sefer.
Test sistemi: ASUS TUF 4070 Ti Super.
14900KF + 32 GB RAM vs.
Bu ayarları açamayanlar Nvidia Driver'ı DDU ile silip tekrar kurulum yapsın. Bazen bu ayarları aktif olarak görseniz bile uygulamada sıkıntı yapabiliyor. Yine DDU ile silip tekrar kurulum yapmanız lazım.