4070 Super ile yeni DLSS teknolojileri performans testi

Bildiğim kadari ile 4000 serisi kartlara geldi bu özellik 2000 ve 3000 serisine getirmediler.
Bazıları 40 serisine bazıları 20 ve 30 serilerine de geldi, bir sayfa yukarıda tablo paylaştım inceleyebilirsin.

Evet hocam açılmıyorsa NVIDIA App silip tekrar yükleyin.

Merhaba, RTX 4070 Super ekran kartım var, bende bu ayar kapalı. DDU ile silip baştan mı kurayım sürücüleri? Yoksa NVIDIA App'i silip yüklesem yeter mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-04_221442073.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba, RTX 4070 Super ekran kartım var, bende bu ayar kapalı. DDU ile silip baştan mı kurayım sürücüleri? Yoksa NVIDIA App'i silip yüklesem yeter mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bakabilirsin, muhtemelen Regedit ile çözülüyor direkt. Zaten yakın zamanda düzelir ama istersen dene şu an. Bu da olmadı DDU ile silip tekrar yüklersin.

Arkadaşlar şunu belirteyim, RDR2 de TAA blur sorunu var bilenler bilir, karakterle hareket edince ilerideki otlar çimen ağaçlar çamur gibi olur mesela, DLSS 4 inanılmaz olmuş onu söyleyeyim. Mesela dlss kalite modunda, yine görüntü çamur du hareket edince o ot ve çimenler bulanıklaşıyordu, nvidia app üzerinden dlss4 e güncelledim, rdr2 yi dlss kalite modunda nerdeyse 4k gibi muazzam görüntü sunuyor 2k dlss kalite modunda. İlerideki çimenler otlar cam gibi. Ama şöyle bir durum var, normal diğer dlss sürümlerine göre 10 fps daha az alıyorsunuz ama buna değer kesinlikle...

Önce app sil dene. Bende silip tekrar yükleyince düzeldi ama düzelmeyenler de varmış. Olmazsa direkt DDU yaparsın.

RDR 2'de denedim bir etki yapmadı FPS değerlerine aynı veriyor 70 80 arası, i5-13500 + 4070 Super. Eksik bir şey mi yaptım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…