Fotograf cekmek aklima gelmedi hiç o yuzden kusura bakmayin ama denemek isteyenler deneyebilir benzer performanslari alacaklardir eminim.
Sistem; Ryzen 5 7600, 32 GB RAM, RTX 4070 Super.
Oncelikle
Cyberpunk 2077 oyununda 2K cozunurlukte fg acik, DLSS kalite modunda ve Ultra ayarlarda benchmark yaptığımda ortalama
176 FPS aldi. Ardindan fotograftaki yeni DLSS teknolojilerini alttaki secenekleri secerek aktif ettim.
Eki Görüntüle 2412246
Bu ayarlardan sonra yaptığım benchmark testinde ise ortalama
241 FPS alabildi. Gayet iyi bir artis bence. DLSS Super Resolution ayarini Ultra performance yerine DLAA yaptığımda ise ortalama
90 FPS alabildim. Eminim goruntu kalitesinde artis vardir fakat ben cok fark edemedim. Gozlerim o kadar keskin gormuyor
İkinci bir test olarak
RDR2 oyununda test etmek istedim(bilgisayarda baska oyun yok zaten
) RDR2 fg teknolojisini desteklemedigi icin NVIDIA App uzerinden de ustteki secenek olan DLSS on ayarli modeller aktif edilemiyordu. Yani sadece DLSS Super Resolution ayarini Ultra performance yaparak test ettim.
2K Ultra ayarlarda ve DLSS kalite modunda test ortalama
120 FPS alirken Super Resolution Ultra performance acinca
160 FPS cikti. Performance yerine DLAA acinca ise gene
85-90 civarina indi FPS.
Durum bu yani dostlar. 40 serisi kartlari olanlar varsa test edebilir. 20 ve 30 serisinde bu dedigim ayarlarin hepsi aciliyor mu bilmiyorum. Uste fotografini ekledigim ayarlari tam olarak yapinca guzel bir FPS artisi aliniyor bence. Goruntu kalitesi olarak da kotu veya iyi bir fark goremedim ben.