4070 Super sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Al gobana

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1zhuDp5Njj-BQhreJbIML6xAmnXNd_6p-/view?usp=drive_link
RAM
Patriot 32GB Viper Venom 7000mhz CL32
SSD veya HDD modeli
CORSAIR MP600 Pro Lpx
Ekran kartı
MSI 4070 SUPER VENTUS 3X
Anakart
MSI Pro B650M-B 6800mhz
İşlemci
Ryzen 5 7500F
Merhaba, CS giriyordum fakat hiçbir hata vermeden kapandı. Dosyaları doğruladım, 33 KB'lık indirme yaptı. Daha sonra 2 kez daha oyunu açmayı denedim her seferinde kapandı. En sonuncuda mavi ekran gördüm. Bundan bir ay önce yine aynı şeyleri yaşadım ama kendine kendine düzeldi. Bu sefer sebebini çok merak ettim. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum. Şimdiden teşekkürler.

Sistem:
  • MSI 4070 Super Ventus 3X.
  • Ryzen 5 7500F.
  • MSI Pro B650M-B 6800MHz.
  • Patriot 32 GB Viper Venom 7000MHz CL32 (RAM'ler 6600MHz'de çalışıyorlar (6800MHz'de sürekli mavi ekran veriyordu, 7000MHz'de ise siyah ekranda kalıyordu açılmıyordu))
  • Corsair MP600 Pro LPX (C diski)
  • MSI MAG 650W.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Al gobana Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

1735766069592.png

@Al gobana ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Eki Görüntüle 2386745

Hocam dediklerini aynen yaptım. Sonrasında Steam'den CS'yi başlata basar basmaz mavi ekran yedim yine. Bu da minidump dosyası:

@Al gobana ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Eki Görüntüle 2386745

Gece PC'yi kullanmaya devam ederken güncelleme yapacağım yine. PUBG girdim. PUBG'de oyun sadece kapanıyordu ve ardından bir Windows aracı çıktı. ".NET Framework 3.5" indirmemi istedi fakat indir dediğimde hata veriyordu. Bu yüzden manual olarak indirdim. 5-6 saat sorunsuz kullandım.
Şu sıralar ders için PDF okurken arada ekranlar kapanıyor geri geliyor. Ardından bir kez daha mavi ekran aldım. Yardımcı olur diye paylaşıyorum son minidump dosylarını. Bu da sonuncu dosya: minidump

@turko35408 hocam kapandı açıldı bip bip şeklinde mors alfabesi gibi ses bile çıkardı ve bir anlamı varmış seslerin ama kaçırdım sesin ne olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, @Al gobana

DISCORD / BRAVE tarayıcısı ile almışsınız mavi ekranları, alttaki işlemleri yap sırayla hepsini, NET Framework hepsini kur.

İlk önce MalwareBytes ile tarama yap sisteme ne varsa temizlensin.

BleachBit kullan bütün her şeyi işaretle sol taraftan programın içinden sonra temizle de bırakma bir şey.

REVO ile BRAVE / DISCORD video'daki gibi kaldır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alttaki linkten bütün .NET Framework hepsini kur.

1735977449091.png

Alttaki kodları sırasıyla yaz sonra sistemi yeniden başlat sonra gel sonucu bildir.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Kod:
sfc /scannow

Technopat Haberler

Geri
Yukarı