Ben sana sağlam bir dost tavsiyesi vereyim. 4070 Super 2 tane aldım. Maddi durumun varsa 4070 Ti al tabii ki. Ve bana sorarsan Galax markasını al. 2 yıl birebir değişim var. Türkiye'nin arkasında duran bir marka. Soğutması 10 numara, bilen bilir markayı. Ve bence birçok markaya göre daha uygun. Şu anda elimde 4070 Super var. Galax… inanılmaz memnunum. 4080 alabilirsen de al tabii.
Hocam son birkaç günde yenilenmediyse vatanda 4070 super stokları bitti.Peki şu nasıl başka forumları araştırdığım zaman Windforce alma Gigabyte sorunları çok, soğutma sıkıntısı filan buradaki Vatan Bilgisayar'a gidince detaylı bir araştırma yapacağım zaten ama şu anlık düşüncem bu süper OC veya 4070 Super Gaming OC düşünüyorum. Eğer Galax marka filan varsa onları da bakabilirim siz ne önerirsiniz 4070 Ti Super veya 4070 Super olarak. çok arada kaldım çok düşünmekten artık bunaldım diyebilirim acaba bunumu alsam forumları gezince birisi iyi diğeri kötü cümle yazınca insanı düşünceye sokuyor
Hocam son birkaç günde yenilenmediyse vatan da 4070 Super stokları bitti.
Galax kesinlikle öneririm. Gigabyte tavsiyem yok,windforce da tavsiye etmem. Asus olur,msi olur,galax olur bide bana link atar mısın sayfanın ? Bakayım markalara.Peki şu nasıl başka forumları araştırdığım zaman Windforce alma Gigabyte sorunları çok, soğutma sıkıntısı filan buradaki Vatan Bilgisayar'a gidince detaylı bir araştırma yapacağım zaten ama şu anlık düşüncem bu süper OC veya 4070 Super Gaming OC düşünüyorum. Eğer Galax marka filan varsa onları da bakabilirim siz ne önerirsiniz 4070 Ti Super veya 4070 Super olarak.
Galax kesinlikle öneririm. Gigabyte tavsiyem yok, Windforce da tavsiye etmem. ASUS olur, MSI olur, Galax olur bir de bana link atar mısın sayfanın? Bakayım markalara.
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070TI SUPER GAMING X SLIM16GB GDDR6X 256Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com PNY GeForce RTX 4070 Tİ SUPER ARGB OC 16GB 256Bit GDDR6X DLSS 3 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PNY GeForce RTX 4070 Tİ SUPER ARGB OC 16GB 256Bit GDDR6X DLSS 3 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com 
Seç istediğini al bunlardan, hepsi 10/10
Bilgisayarının işlemcisi nedir? Hangi çözünürlükte kullanmak istiyorsunuz? Bunlara göre tavsiye verilmeli.