4070 Super vs 4070 Ti Super

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayardan ses geliyor tam çözmüş değilim. Ama ekran kartını güncellemeyi düşünüyorum. 4 kart arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur? Kredi kartına olursa eğer 30-35k gibi bir bütçem var. Vatan üzerinden Fibabanka'sı üzerinden 40-50k arası ama biraz daha zorlamaya çalışırım.

1720645807763.png

1720645821769.png

1720645842067.png

1720645856343.png

4080 almak en iyisidir.

Ben sana sağlam bir dost tavsiyesi veriyim. 4070 süper 2 tane aldım. Maddi durumun varsa 4070 Ti al tabi ki. Ve bana sorarsan Galax markasını al. 2 yıl birebir değişim var. Türkiyenin arkasında duran bir marka. Soğutması 10 numara,bilen bilir markayı. Ve bence bir çok markaya göre daha uygun. Şuanda elimde 4070 Süper var. Galax… İnanılmaz memnunum. 4080 alabilirsen de al tabi.

Ben sana sağlam bir dost tavsiyesi vereyim. 4070 Super 2 tane aldım. Maddi durumun varsa 4070 Ti al tabii ki. Ve bana sorarsan Galax markasını al. 2 yıl birebir değişim var. Türkiye'nin arkasında duran bir marka. Soğutması 10 numara, bilen bilir markayı. Ve bence birçok markaya göre daha uygun. Şu anda elimde 4070 Super var. Galax… inanılmaz memnunum. 4080 alabilirsen de al tabii.

Peki şu nasıl başka forumları araştırdığım zaman Windforce alma Gigabyte sorunları çok, soğutma sıkıntısı filan buradaki Vatan Bilgisayar'a gidince detaylı bir araştırma yapacağım zaten ama şu anlık düşüncem bu süper OC veya 4070 Super Gaming OC düşünüyorum. Eğer Galax marka filan varsa onları da bakabilirim siz ne önerirsiniz 4070 Ti Super veya 4070 Super olarak. Çok arada kaldım çok düşünmekten artık bunaldım diyebilirim acaba bunumu alsam forumları gezince birisi iyi diğeri kötü cümle yazınca insanı düşünceye sokuyor.

Dosya Ekleri

• 1720650291617.png
    1720650291617.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 52
Peki şu nasıl başka forumları araştırdığım zaman Windforce alma Gigabyte sorunları çok, soğutma sıkıntısı filan buradaki Vatan Bilgisayar'a gidince detaylı bir araştırma yapacağım zaten ama şu anlık düşüncem bu süper OC veya 4070 Super Gaming OC düşünüyorum. Eğer Galax marka filan varsa onları da bakabilirim siz ne önerirsiniz 4070 Ti Super veya 4070 Super olarak. çok arada kaldım çok düşünmekten artık bunaldım diyebilirim acaba bunumu alsam forumları gezince birisi iyi diğeri kötü cümle yazınca insanı düşünceye sokuyor
Hocam son birkaç günde yenilenmediyse vatanda 4070 super stokları bitti.

Peki şu nasıl başka forumları araştırdığım zaman Windforce alma Gigabyte sorunları çok, soğutma sıkıntısı filan buradaki Vatan Bilgisayar'a gidince detaylı bir araştırma yapacağım zaten ama şu anlık düşüncem bu süper OC veya 4070 Super Gaming OC düşünüyorum. Eğer Galax marka filan varsa onları da bakabilirim siz ne önerirsiniz 4070 Ti Super veya 4070 Super olarak.
Galax kesinlikle öneririm. Gigabyte tavsiyem yok,windforce da tavsiye etmem. Asus olur,msi olur,galax olur bide bana link atar mısın sayfanın ? Bakayım markalara.

Seç istediğini al bunlardan,hepsi 10/10

Galax kesinlikle öneririm. Gigabyte tavsiyem yok, Windforce da tavsiye etmem. ASUS olur, MSI olur, Galax olur bir de bana link atar mısın sayfanın? Bakayım markalara.

Seç istediğini al bunlardan, hepsi 10/10

Biraz zorlayabilir ama teşekkür ederim.

Bilgisayarının işlemcisi nedir? Hangi çözünürlükte kullanmak istiyorsunuz? Bunlara göre tavsiye verilmeli.

12400F ama onu da güncelleyeceğim suanlık ekran kartı istiyorum çözemedigim ses sorunundan dolayı ya ekran kartından ya da PSU'dan geliyor diye tahmin ediyorum garantisi devam ediyor. 1920x1080 bile beni götürüyor illa 4K oyun manyağı değilim illa 4K oynayacagım diye bir şey yok oynamamda zaten en fazla 270Hz'ye cekerim beni mis gibi götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı