4070 Super'li sisteme rağmen PS5 alınır mı?

Vinnie Huxhold

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, son 2-3 gündür bir PS5 alma fikri aklımda. Aslında daha yeni Ryzen 7 7700 işlemcili 4070 Super sistem topladım ama hem aile dostlarıyla beraber kafa atma olsun, hem de bazen büyük ekrandan uzanarak rahat rahat oyun oynama isteği olsun beni PS5 almaya itti. Daha tam anlamda eskimesine de yaklaşık 3-3.5 yıl olduğu düşünülürse mantıksız bir yaklaşım değil bence.

Ve siz sormadan söyleyeyim, hayır, PS5 Pro modelini beklemeyi hiç düşünmüyorum çünkü GTA 6'yı 60 FPS oynama arzusuna sahip olmayan bir insanın o konsola o kadar para bayması akla mantığa sığacak iş değil bence, ama yine de önerilere açığım.

Şöyle ki, PS5 alsanız dahil oyunlarına paranız olamayabilir. Eğer PS tarafının özel oyunlara çok takıntılı değilseniz Xbox almanız daha iyi olur. Game Pass alıp, aile dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Zaten PS özel oyunları PC'ye geliyor.

Özel oyunlara ilginiz varsa, dualsense özelliklerini istiyorsanız tabii alınır.

Hocam bütçe konusunda sıkıntıları olduğunu zannetmiyorum, 4070Super'li sağlam bir sistemleri var ve PS5 almayı düşünüyorlar.

Bence almak mantıksız(Eğer çok zengin değilseniz.) Dediğiniz gibi zaten eski bir cihaz. Ayrıca oyun fiyatları konusunda PC çok daha iyi. Eğer büyük ekran istiyorsanız uzatma HDMI alıp PC'yi büyük ekranlara bağlayabilirsiniz.

Hocam konsolun verdiği zevk ile bilgisayarın verdiği zevk birbirinden o kadar farklı oluyor ki. Eğer almak istiyorsanız kesinlikle alabilirsiniz.Ancak oyunlar fazla pahalı. Bi Xbox Series X yanına birde Gamepass yapıştırırsanız sizden iyisi olmaz.

PS5 alsanız bile PS Store'da fiyatlar çok uçuk, aldıktan sonra oyunsuz kalabilirsiniz.

Ben de PC var ona rağmen Series X aldım çoğu kişi gereksiz diyor fakat ben memnunum açıkçası 4K TV'den Forza oynamak güzel oluyor. Eğer oyunlara bütçeniz varsa alın bence.

Hocam merhaba sisteminizle zaten birçok oyunu yüksek grafik ayarlarıyla oynabildiğinizi düşünüyorum. Eğer amaç sadece arkadaşlarla büyük televizyonda keyifli vakit geçirmek ve bunu düşük bütçe ile yaratmaksa Series S modeline bakabilirsiniz fakat bütçe sıkıntınız yoksa PS5 de sizi üzmeyecektir.

Hocam direk kasayı televizyona bağlayıp DualSense alsanıza.
Hocam mesele şu ki aile üyeleriyle bol bol ortaklaşa kullanacağımız bir sistem, kasamı da ikide bir odamdan salondaki dev ekrana taşıyıp takıp paylaşamayacağıma göre PS5 daha uygun bir çözüm gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…