4070 Super'li sisteme rağmen PS5 alınır mı?

Hocam mesele şu ki aile üyeleriyle bol bol ortaklaşa kullanacağımız bir sistem, kasamı da ikide bir odamdan salondaki dev ekrana taşıyıp takıp paylaşamayacağıma göre PS5 daha uygun bir çözüm gibi geldi
Eğer bütçe sorununuz yoksa bakabilirsiniz. Özel oyun isteğiniz de yoksa Xbox iyi gider.

Hocalarım merhaba, son 2-3 gündür bir PS5 alma fikri aklımda. Aslında daha yeni Ryzen 7 7700 işlemcili 4070 Super sistem topladım ama hem aile dostlarıyla beraber kafa atma olsun, hem de bazen büyük ekrandan uzanarak rahat rahat oyun oynama isteği olsun beni PS5 almaya itti. Daha tam anlamda eskimesine de yaklaşık 3-3.5 yıl olduğu düşünülürse mantıksız bir yaklaşım değil bence.

Ve siz sormadan söyleyeyim, hayır, PS5 Pro modelini beklemeyi hiç düşünmüyorum çünkü GTA 6'yı 60 FPS oynama arzusuna sahip olmayan bir insanın o konsola o kadar para bayması akla mantığa sığacak iş değil bence, ama yine de önerilere açığım.
Valla sanırım maddi sıkıntın yok dediklerine bakarsak alınabilir

Hocam haklısınız o yüzden aşırı özel oyunlar olmadığı sürece bir oyuna 2000-3000TL baymaktansa PS Plus aboneliği alıp kayda değer ne bulursam oynayayım diyorum
Evet plus alın kesinlikle o yüzden bende var çok kârlı indirimden çok büyük iyi oyun alıyorum sadece

Hocam haklısınız o yüzden aşırı özel oyunlar olmadığı sürece bir oyuna 2000-3000TL baymaktansa PS Plus aboneliği alıp kayda değer ne bulursam oynayayım diyorum.

Bence gerek yok kart satip para ekleyip PS5 aldım sıkılıp iade ettim 1 hafta icinde 4070 veya 7900 GRE alacağım sadece Astro bot guzel onu da bitirdim zaten baska bir amacı kalmadı DualSense guzel onu da PC'ye alip kullanirim.

PS5 almanız konfor açısından dediğiniz gibi iyi olur PS5 ucuz ancak oyunlara bütçe ayırma konusunda da bir o kadar zorlanabilirsiniz en pahalı mağaza şu anda PS Store. Diskli sürüm alıp oyunları CD ile alıp sonradan al sat veya takas yaparak çevirmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı