Çözüldü 4070 Ti - 9800x3D sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KarmasUygar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
PC topladım:
Ekran kartı: 4070 Ti Super.
İşlemci: Ryzen 7 9800x3D.
Anakart: ASUS TUF B850M Plus.
RAM: XPG (16x2) 6000MHz CL 30.
Sıvı sogutucu: Cooler Master Core 2 360.
Valorant'ta en düşük ayarlarda. 1280x960 çözünürlükte 540 FPS sabit alır mıyım sizce?

Çözüm
Teşekkür ederim hocam sabit alıp alamayacağımı kontrol edip ona göre 540 Hz Zowie monitör almayı düşünüyorum. Sadece yayın açarken falan çok FPS kaybı olmaz umarım.

Yayın açmanın bayağı FPS düşürdüğünü söylüyorlar. Ama yine alınabilir, Hz'nin altına düşse de fark edilecek seviyede olmaz.

Daha yüksek fps alırsın diye düşünüyorum hocam. Sistem de hayırlı olsun bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yüksek fps alırsın diye düşünüyorum hocam. Sistem de hayırlı olsun bu arada.

Teşekkür ederim hocam sabit alıp alamayacağımı kontrol edip ona göre 540 Hz Zowie monitör almayı düşünüyorum. Sadece yayın açarken falan çok FPS kaybı olmaz umarım.

Çok rahat alırsın.

Çok teşekkür ettim hocam. Sence hata yaptığım bir parça var mı? Ve sence yayında bile 540 sabit alır mıyım?

Yayın açmanın bayağı FPS düşürdüğünü söylüyorlar. Ama yine alınabilir, Hz'nin altına düşse de fark edilecek seviyede olmaz.

Çözüm

Hocam şu an bir video gördüm, adam 7800x3D ve 4070 Ti Super ile 700 FPS civarı alıyor. Siz daha yüksek alırsınız yani.

Evet yayın açmak FPS düşürür ama gene de 540 FPS'ten aşağıya düşmez diye düşünüyorum.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Bu arada en iyi oyun işlemcisi şu an 9800x3D değil mi?

9950x3D daha iyi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…