Çözüldü 4070 Ti - 9800x3D sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KarmasUygar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
PC topladım:
Ekran kartı: 4070 Ti Super.
İşlemci: Ryzen 7 9800x3D.
Anakart: ASUS TUF B850M Plus.
RAM: XPG (16x2) 6000MHz CL 30.
Sıvı sogutucu: Cooler Master Core 2 360.
Valorant'ta en düşük ayarlarda. 1280x960 çözünürlükte 540 FPS sabit alır mıyım sizce?

Çözüm
Teşekkür ederim hocam 🙏🏻 sabit alıp alamayacağımı kontrol edip ona göre 540 Hz Zowie monitör almayı düşünüyorum. Sadece yayın açarken falan çok FPS kaybı olmaz umarım.

Yayın açmanın bayağı FPS düşürdüğünü söylüyorlar. Ama yine alınabilir, Hz'nin altına düşse de fark edilecek seviyede olmaz.
Hocam işlemci olarak daha iyileri var. Ama oyun odaklı en iyisi o olabilir, çok bir bilgim yok. Zaten o işlemci ile hzni rahat alacağın için sorun olmaz.

AMD'de 9 serisi işlemcilerin oyun performansı, 7 serisinin işlemcilerinin performansından geri kalıyor galiba. Tam emin değilim ama düzeltmişlerdir belki.

AMD'de 9 serisi işlemcilerin oyun performansı, 7 serisinin işlemcilerinin performansından geri kalıyor galiba. Tam emin değilim ama düzeltmişlerdir belki.

Yani benim duyduğum 9800x3D 9950x3Dden daha performanslıydı. Fakat hatam olabilir kaldı ki aralarında anlamsız fiyat farkı var.

Çok teşekkür ettim hocam. Sence hata yaptığım bir parça var mı? Ve sence yayında bile 540 sabit alır mıyım?

Yayını ekran kartından verirsin hiçbir problem olmaz diye düşünüyorum, ama dediğim gibi monitör gelsin yayınını aç dene. Öyle karar ver. Monitör´ü internet üzerinden sipariş verirsen ilk 14 gün içerisinde iade hakkın var.

Yani benim duyduğum 9800x3D 9950x3DDen daha performanslıydı. Fakat hatam olabilir kaldı ki aralarında anlamsız fiyat farkı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cidden aradaki fiyat farkına değebilecek seviyede fark yok. 2 3 FPS oynuyor işlemciler arasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı