4070 Ti için 10 bin TL'ye 2K IPS 1ms monitör önerisi

Bütçe
8.000 - 10.000TL
Makaleler
3
Merhaba herkese, 4070 Ti bir sistem satın aldım. 2K çözünürlükte IPS 1 ms bir monitör arıyorum. Hem oyun hem de yazılım ve grafik işleri için de kullanılacak fakat çok profesyonel renk vermesine gerek yok. Grafik işlerini hobi olarak başlangıç seviyesinde yapacağım. Genel olarak oyun ve yazılım için kullanacağım. Çok pahalı da olmadan F/P oranı yüksek bir monitör önerebilirseniz şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk konusunda mükemmel bir model.

Bunlarıda tercih edebilirsiniz.

Bunları da tercih edebilirsiniz.

laptop.com un Gaming genden farkı ne tam olarak.

laptop.com un Gaming genden farkı ne tam olarak.

Gaming.gen.tr tarafından Instagram hesapları takip ediliyor. Tasarımın aynı olmasının nedeni, sitenin gaming.gen.tr ile bağlantısı olmasından kaynaklanıyordur.

Güvenmiyorsanız aynı modeli başka sitelerden alabilirsiniz.

Gaming.gen.tr tarafından Instagram hesapları takip ediliyor. Tasarımın aynı olmasının nedeni, sitenin gaming.gen.tr ile bağlantısı olmasından kaynaklanıyordur.

Güvenmiyorsanız aynı modeli başka sitelerden alabilirsiniz.

Yok sadece dikkatimi çekti, mağaza konumu da Gaming gen zaten. Direkt Gaming genden alsın bence konu sahibi alacaksa.

Laptop com, Gaming Gen'in alt sitesi. Güvenilir sıkıntı çıkmaz.

1690407849100.png

Bunlarıda tercih edebilirsiniz.

Ekstra rekabetçi oyunlar da oynayacağım hocam, en uygunu hangisi acaba?

Ekstra rekabetçi oyunlar da oynayacağım hocam, en uygunu hangisi acaba?
Şuan bu monitör kullanıyorum dostum daha önce 24 inç VA panel bir monitör kullanıyordum sanki şimdi başka bişey kullanıyor gibiyim oyunlarda çok hoşuma gitti hiç bir kronik sorunu yok renkleri dendiği gibi çok hoş ghosting zaten yok sadece benim monitörümde ips glow var o da karanlık sahnelerde belli oluyor ama çok fazla değil yani ama bu bir sorun değilmiş ips panellerin hepsinde oluyormuş üretim kaynaklı sanırım eğer sorun etmem diyorsan bu monitörü gerçekten tavsiye ederim ben iyi ki almışım dedim aldıktan sonra ;)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı