4070 Ti için 10 bin TL'ye 2K IPS 1ms monitör önerisi

Bütçe
8.000 - 10.000TL
Merhaba herkese, 4070 Ti bir sistem satın aldım. 2K çözünürlükte IPS 1 ms bir monitör arıyorum. Hem oyun hem de yazılım ve grafik işleri için de kullanılacak fakat çok profesyonel renk vermesine gerek yok. Grafik işlerini hobi olarak başlangıç seviyesinde yapacağım. Genel olarak oyun ve yazılım için kullanacağım. Çok pahalı da olmadan F/P oranı yüksek bir monitör önerebilirseniz şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu monitörü kesinlikle tercih etmenizi öneririm. Bu fiyata çok iyi.

Şuan bu monitör kullanıyorum dostum daha önce 24 inç VA panel bir monitör kullanıyordum sanki şimdi başka bişey kullanıyor gibiyim oyunlarda çok hoşuma gitti hiç bir kronik sorunu yok renkleri dendiği gibi çok hoş ghosting zaten yok sadece benim monitörümde ips glow var o da karanlık sahnelerde belli oluyor ama çok fazla değil yani ama bu bir sorun değilmiş ips panellerin hepsinde oluyormuş üretim kaynaklı sanırım eğer sorun etmem diyorsan bu monitörü gerçekten tavsiye ederim ben iyi ki almışım dedim aldıktan sonra ;)
Senin monitör marka modem ne ki

Hocam Dell'in S2721DGFa modelini alabilirsiniz. 165 Hz IPS 1ms 2K çözünürlüğü bulunmakta.
Ayrıca pivot tarzı ayarlarin hepsi var.
Bu arada bir arkadaş 32 inchlik olanini atmış sanirım. Dediğim modelin fakat ben 2K icin 27 inch tercih ederdim.

M27Q BGR piksel dizilimi sıkıntısı var ama güzel monitör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam önerdiğiniz monitörlerin en çok karşılaşılan sorunları veya kronik bir problemi mevcut mudur? Dell’e bir bakacağım sanırım, başka önerisi olan var mı? Bütçemi sanırım söylemeyi unutmuşum 10K’yı geçmez ise sevinirim.

Hocam Dell'in S2721DGFa modelini alabilirsiniz. 165 Hz IPS 1ms 2K çözünürlüğü bulunmakta.
Ayrıca pivot tarzı ayarlarin hepsi var.
Bu arada bir arkadaş 32 inchlik olanini atmış sanirım. Dediğim modelin fakat ben 2K icin 27 inch tercih ederdim.
Hocam ben stok bulamadım ama sizin bildiğiniz bir yer var mıdır?

Son düzenleme:
Hocam önerdiğiniz monitörlerin en çok karşılaşılan sorunları veya kronik bir problemi mevcut mudur? Dell'e bir bakacağım sanırım, başka önerisi olan var mı? Bütçemi sanırım söylemeyi unutmuşum 10K'yı geçmez ise sevinirim.

Hocam ben stok bulamadım ama sizin bildiğiniz bir yer var mıdır?

Son zamanlarda stoku tükenmişti. Ben sürekli siteyi takip ettim İtopya'dan açmışlardı tekrardan. Fakat şu anda stok ne durumda bilmiyorum.
1 sene olmadi henüz yeni sayılır elbette kullanalı ama bir sorunla karşılaşmadim şu anlik. Param Güvende'yle sahibinden de uyguna bulabilirsiniz hocam.

@Saint Lucia hocam sizin bu stok ve bütçede önerdiğiniz bir model var mıdır?

Hocam istediğim monitörleri stokta bulamadığım için MSI 27" G274QPF-QD modelini satın aldım. Forumda ve yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla iyi bir monitör gibi geldi, stok bulmuşken be fiyatı da 10 bin bantlarında gelmişken kaçırmayayım dedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı