Renk konusunda mükemmel bir model.
Dell 31.5 Inç G3223D Fast IPS 165Hz 1Ms QHD Adaptive Sync USB-C (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oynunuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. %95 DCI-P3www.laptop.com.tr
Bunları da tercih edebilirsiniz.
ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQ1A, ultra yüksek 170Hz yenileme hızına sahip 27 inç boyutunda bir WQHD (2560 x 1440) IPS monitör. Oyuncular ve etkileyici oyun deneyimi arayan herkes için tasarlanan bu monitör…www.laptop.com.tr
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
laptop.com un Gaming genden farkı ne tam olarak.
Çözüldü: Laptop.com.tr güvenilir mi?
XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW) - Laptop.Com.TR bu ürünü satın alacağım. Gaming Gen ile aynı tasarıma sahip olduğu için ve bilinmediği için şüphelendim. Bu siteden alışveriş yapan var mı?www.technopat.net
Gaming.gen.tr tarafından Instagram hesapları takip ediliyor. Tasarımın aynı olmasının nedeni, sitenin gaming.gen.tr ile bağlantısı olmasından kaynaklanıyordur.
Güvenmiyorsanız aynı modeli başka sitelerden alabilirsiniz.
Ekstra rekabetçi oyunlar da oynayacağım hocam, en uygunu hangisi acaba?Renk konusunda mükemmel bir model.
Dell 31.5 Inç G3223D Fast IPS 165Hz 1Ms QHD Adaptive Sync USB-C (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Laptop.Com.TR
Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oynunuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. %95 DCI-P3www.laptop.com.tr
Bunlarıda tercih edebilirsiniz.
ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQ1A, ultra yüksek 170Hz yenileme hızına sahip 27 inç boyutunda bir WQHD (2560 x 1440) IPS monitör. Oyuncular ve etkileyici oyun deneyimi arayan herkes için tasarlanan bu monitör…www.laptop.com.tr
Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekstra rekabetçi oyunlar da oynayacağım hocam, en uygunu hangisi acaba?
Şuan bu monitör kullanıyorum dostum daha önce 24 inç VA panel bir monitör kullanıyordum sanki şimdi başka bişey kullanıyor gibiyim oyunlarda çok hoşuma gitti hiç bir kronik sorunu yok renkleri dendiği gibi çok hoş ghosting zaten yok sadece benim monitörümde ips glow var o da karanlık sahnelerde belli oluyor ama çok fazla değil yani ama bu bir sorun değilmiş ips panellerin hepsinde oluyormuş üretim kaynaklı sanırım eğer sorun etmem diyorsan bu monitörü gerçekten tavsiye ederim ben iyi ki almışım dedim aldıktan sonraEkstra rekabetçi oyunlar da oynayacağım hocam, en uygunu hangisi acaba?
Ekstra rekabetçi oyunlar da oynayacağım hocam, en uygunu hangisi acaba?