4070 Ti için model önerisi

Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir 4070 Ti araştırıyorum ve çok kararsız kaldım. Şimdilik şu 3 kart arasında kaldım. Ancak önerileri açığım. ROG STRIX ve Suprim X gibi modelleri önermezseniz sevinirim çünkü çok pahalı ve o bütçeye 7900XTX geliyor. Ayrıca TUF modeli de pahalı geldi 24K'den başlıyor ancak kesinlikle alma bütçe arttır en az TUF al derseniz de kendimi zorlamaya çalışırım. @Merdo34 hocam sizin görüşünüzü de merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizin başka bir öneriniz var mı?
Farklı bir model önerim yok. Bir tık yüksek modellerin bütçesi 25 bin TL'lere çıktığı için ben alınmasını tavsiye etmem. Linkteki ürünler de memnun eder, aralarından da Zotac'ı alırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zotac tier listte en kötü kart gözüküyor ginede siz bilirsiniz bu kanal yıllardır var 3000 serisi içinde tier list hazırlamıştı.

Ben Galax 4070 Ti kullanıcısının gayet memnunum ısınma yok oyunlarda çok serin çalışıyor arkasındaki fanı takmama rağmen. Zotac daha ısınıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı