4070 Ti model seçimi

Beyaz42

Hectopat
RTX 4070 Ti'lardan sogutma ve performans olarak sıralama yapmak mümkün mü arkadaşlar? Kart yeni çıktı çok bir bilgimiz yok. F/P olarak değerlendirip almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4000 serisi Palit marka ekran kartlarında problem var onlardan kaçının, tek bildiğim bu.

O gözüme çarptı hocam. Dedim 1-2 bin TL farkla daha üstü olur mu? Dolar yükselceği için fiyatların düşeceğini de düşünmüyorum. Teşekkür ederim öneri icin.

Zotac aldım. Hayr olsun =)

Zotac aldım. Hayr olsun =)

Son düzenleme:
Hocam furmark testi eğer yaparsanız değerleri paylaşabilir misiniz kart geldiğinde ? Birde hangi sisteden aldınız?

Hocam furmark testi eğer yaparsanız değerleri paylaşabilir misiniz kart geldiğinde ? Birde hangi sisteden aldınız?
Dfs bilgisayardan aldım. Yabancılardan izledim. Sogutması, performansı iyiydi. Suan memleketteyim ama bir pc bulursam denemem lazım

DFS bilgisayardan aldım. Yabancılardan izledim. Sogutması, performansı iyiydi. Şu an memleketteyim ama bir PC bulursam denemem lazım

Bende aynı yerden almayı düşünüyorum. Hayırlı olsun size de. Deneyince paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…