O gözüme çarptı hocam. Dedim 1-2 bin TL farkla daha üstü olur mu? Dolar yükselceği için fiyatların düşeceğini de düşünmüyorum. Teşekkür ederim öneri icin.Zotac TRINITY şu an için güzel.
![]()
ZOTAC GAMING RTX 4070 TI TRINITY OC 12GB (ZT-D40710J-10P)192 BIT GDDR6X Ekran Kartı
ZOTAC GAMING RTX 4070 TI TRINITY OC 12GB (ZT-D40710J-10P)192 BIT GDDR6X Ekran Kartı En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Hocam furmark testi eğer yaparsanız değerleri paylaşabilir misiniz kart geldiğinde ? Birde hangi sisteden aldınız?O gözüme çarptı hocam. Dedim 1-2 bin TL farkla daha üstü olur mu? Dolar yükselceği için fiyatların düşeceğini de düşünmüyorum. Teşekkür ederim öneri icin.
Zotac aldım. Hayr olsun =)
Zotac aldım. Hayr olsun =)
Dfs bilgisayardan aldım. Yabancılardan izledim. Sogutması, performansı iyiydi. Suan memleketteyim ama bir pc bulursam denemem lazımHocam furmark testi eğer yaparsanız değerleri paylaşabilir misiniz kart geldiğinde ? Birde hangi sisteden aldınız?
DFS bilgisayardan aldım. Yabancılardan izledim. Sogutması, performansı iyiydi. Şu an memleketteyim ama bir PC bulursam denemem lazım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.