4070 Ti oyun oynarken siyah ekran hatası

Alucard04

Picopat
Daha fazla  
IMG_5923.jpeg

Merhaba. Ekran çeşitli oyunlar oynarken bu şekilde kalıyor, hiçbir şekilde işlem yapamıyorum. Yeniden başlatınca düzeliyor. Daha önce kullandığım ASUS marka bir laptopta aynı sorunları gördüğümde ekran kartımın yandığını söyleyip iade yapmışlardı, bu sefer de benzer bir sorundan korkuyorum çünkü daha 6-7 ay önce 4070 Ti aldım ve masaüstüne geçtim. Neden kaynaklabileceği ve çözümü hakkında yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Donanımsal bir hata gibi duruyor. Sürücüsü güncel değilse güncelle onun dışında RAM ve diskini kontrol et

Ben grafiksel ve olmaması gereken FPS sorunları olduğu zaman ilk olarak DDU ile temiz sürücü kurulumu yapıyorum. Sen de bir dene, olmazsa yine bildir tartışırız sorunu.

Ben grafiksel ve olmaması gereken FPS sorunları olduğu zaman ilk olarak DDU ile temiz sürücü kurulumu yapıyorum. Sen de bir dene, olmazsa yine bildir tartışırız sorunu.
Tamamdır hocam sürücüleri temiz olarak kurup tekrar bakacağım. Bilgisayarın montajını yaparken RAM konusunda problem yaşanmıştı zaten slotuna oturtmak için haddinden çok fazla baskı uygulandığını düşünüyorum. Umarım GPU kaynaklı değildir de fazla masraflı olmaz en azından.

Tamamdır hocam sürücüleri temiz olarak kurup tekrar bakacağım. Bilgisayarın montajını yaparken RAM konusunda problem yaşanmıştı zaten slotuna oturtmak için haddinden çok fazla baskı uygulandığını düşünüyorum. Umarım GPU kaynaklı değildir de fazla masraflı olmaz en azından.
Ram'lere bir noktada haddinden fazla baskı oluşturmak gerek zaten. Ben de PC'yi temizlemek için Ram'leri çıkarıp takerken hep aynı tedirginlikle takıyorum, sonra takılmadığını fark edince kırarcasına takıyorum Ram'leri. 😅 Ram'den kaynaklı bir sorun yoktur bence.

Memtest yap RAM'leri kontrol et ayrıca diski de kontrol et

Bende 4070 Ti var ve aynı sorun bende de var
Özellikle DisplayPort'ta yapıyor o yüzden hdım bağlandım
Ürünüm yurt dışı olduğu için sıkıntı yaşıyorum garantiyede veremiyorum
çare bulan varsa bilgi lütfen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı