4070 Ti sistem dizme

Bütçe
35.000 TL
En fazla 35 bin TL monitörle birlikte dizebilir misiniz? Parçaların gücü düşük veya yüksek dengesizliğin de olmazsa iyi olur. 35K'ya zor biliyorum ama belki yaparsınız. Kolay gelsin sağ olun.
Zor değil imkansız. 3070ti sistem bakın.
Toplanıyor bu arada 37 bin tl civarına

36.156TL Tutuyor burası
Stock fan ile idare edip ilerde ssd ve fan takviyesi yapabilirsiniz. Kendimede hazırlattığım sistem bu detaylı araştırdığımda sistem 1080p da dar boğaz oluyor fakat 2 k da 5600 ile %94-98 arasında çalışıyor çok ufak bir darboğazla etki etceğini düşünmüyorum.

+ olarak Soğutma için stock fan eğer oyunlarda kullancaksanız yüksek değerlere çıkmıyor işlemci için.

Son düzenleme:
2K monitörle beraber 50 bin liraya yakşabilir evet. Sadece oyun oynayacaksanız AMD ekran kartıda alabilirsiniz.

Herkes neden bunu(sadece oyunsa AMD al)diyor ki? RTX DLSS falan daha işlevsel değil mi AMD'ye göre? AMD saf güç barındırıyor ama NVIDIA daha teknolojik gibi geliyor. Bilmediğimden soruyorum kusuruma bakmayın.

Herkes neden bunu(sadece oyunsa AMD al)diyor ki? RTX DLSS falan daha işlevsel değil mi AMD'ye göre? AMD saf güç barındırıyor ama NVIDIA daha teknolojik gibi geliyor. Bilmediğimden soruyorum kusuruma bakmayın.
Estağfurullah hocam sadece oyunsa AMD çünkü ucuz ve daha uzun vadeli oluyor VRAM'ı daha fazla olduğu için günümüz oyunlarda 2K ultra da bile sınıra yakşalabiliyor. 7900 XTX kullanan birisi olarak söylüyorum Spiderman 4K ultra da yer yer 15GB VRAM kullanımı görebiliyorum, gerisini siz düşünün artık. 4070 Ti yapısal itibariyle iyi bir kart. (Fiyatı hariç.) Sadece VRAM çok düşük.

Estağfurullah hocam sadece oyunsa AMD çünkü ucuz ve daha uzun vadeli oluyor VRAM'ı daha fazla olduğu için günümüz oyunlarda 2K Ultra da bile sınıra yakşalabiliyor. 7900 XTX kullanan birisi olarak söylüyorum Spider-Man 4K Ultra da yer yer 15GB VRAM kullanımı görebiliyorum, gerisini siz düşünün artık. 4070 Ti yapısal itibarıyla iyi bir kart. (Fiyatı hariç.) Sadece VRAM çok düşük.

Ben de bu yola AMD ekran kartı alacağım diye çıkmıştım fakat referans modeldeki ısınma sorunu nedeniyle askıya aldım. Ayrıca izlediğim testlerde DLSS ve RT farkını çok net bir şekilde NVIDIA ortaya koyuyor. Markaların 7900XTX tasarımlarını bekliyorum, yine bir şey çıkmaz ise NVIDIA'yı tercih edeceğim.

Ben de bu yola AMD ekran kartı alacağım diye çıkmıştım fakat referans modeldeki ısınma sorunu nedeniyle askıya aldım. Ayrıca izlediğim testlerde DLSS ve RT farkını çok net bir şekilde NVIDIA ortaya koyuyor. Markaların 7900XTX tasarımlarını bekliyorum, yine bir şey çıkmaz ise NVIDIA'yı tercih edeceğim.
Evet hocam referans kartları problemli gerek vapor chamber gerek 110C hotspot olsun. Ben Türkiye'ye ilk geldiğinde 25 bin liraya XFX almıştım ve her hangi bir problemle karşılaşmadım. Türkiye pazarına garip bir şekilde AiB kartlar girmiyor.

@waltmeisterrr hocam toplanır

@Mr. _Heisenberg

33700 gibi bir fiyat

Bu şekilde 40,073 TL tuttu. Yanlışım varsa hocalarım düzeltecektir.

Estağfurullah hocam sadece oyunsa AMD çünkü ucuz ve daha uzun vadeli oluyor VRAM'ı daha fazla olduğu için günümüz oyunlarda 2K Ultra da bile sınıra yakşalabiliyor. 7900 XTX kullanan birisi olarak söylüyorum Spider-Man 4K Ultra da yer yer 15GB VRAM kullanımı görebiliyorum, gerisini siz düşünün artık. 4070 Ti yapısal itibarıyla iyi bir kart. (fiyatı hariç.) Sadece VRAM çok düşük.

Sisteminizi söyler misiniz? PC dizmeyi düşünüyorum da 4070 Ti mı AMD mi arasında kaldım.

Sisteminizi söyler misiniz? PC dizmeyi düşünüyorum da 4070 Ti mı AMD mi arasında kaldım.
R7 5800x3D, 32 GB DDR4, XFX 7900 XTX. temeli böyle hocam. Şahsen sadece oyun oynarım diyorsanız AMD bakabilirsiniz ama eğer iş olarakta kullanacaksanız nVidia tercih edin. Benim iş bilgisayarımda RTX 3070 Ti var ve 7900 XTX'ten hızlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı