Peki dostum bu söyledigin sistemde ekran kartini benim soyledigim ile degistirsek nasıl olur?
Yani uyumluluk acisindan soruyorum o zaman butceyide asmaz hem
Bütçeyi biraz aşıyor ama taş gibi sistem.PNY GeForce RTX 4080 ab 1.149,00 € (Juli 2023 Preise) | Preisvergleich bei idealo.de
Bereits ab 1.149,00 € ✓ Große Shopvielfalt ✓ Testberichte & Meinungen ✓ | Jetzt PNY GeForce RTX 4080 günstig kaufen bei idealo.dewww.idealo.de
Bir de benim şu anki PC'de SSD'm de var Samsung 980 Pro 1 TB onu kullanmak istiyorum geri
Tamam o zaman SSD almazsanız 4080 ile bütçeye sığıyor.
Buna bakın o zaman sırf ROG diye 200 euro verilmez üstüne.
Aslinda ROG diye degil OC Edition diye onu söylemistim aralarindaki fark nedir sence?
Cünkü ben 4070 Ti OC Edition ile 4080 arasinda bir fark oldugunu dusunmuyorum sen daha iyi bilirsin muhtemelen tabii
Gerci TUF Gaming'de OC var oda 979 euro haklisin sadece ROG diye o kadar verilmez
Hocam 4080 4070ti'dan epey üstün bir ekran kartı. Özellikle vram konusunda çok rahatlık çekersiniz ve ilerde 4k monitör almak istediğinizde elinizi rahatlatır. Bütçe varken 4080 almak bence daha iyi olur.Aslinda ROG diye degil OC Edition diye onu söylemistim aralarindaki fark nedir sence?
Cünkü ben 4070 Ti OC Edition ile 4080 arasinda bir fark oldugunu dusunmuyorum sen daha iyi bilirsin muhtemelen tabii
Gerci TUF Gaming'de OC var oda 979 euro haklisin sadece ROG diye o kadar verilmez
OC Edition'nın olayı düz modele göre 20 MHz falan daha yüksek olması ama performans farkı %1 falan.
Hocam 4080 4070 Ti'dan epey üstün bir ekran kartı. Özellikle VRAM konusunda çok rahatlık çekersiniz ve ileride 4K monitör almak istediğinizde elinizi rahatlatır. Bütçe varken 4080 almak bence daha iyi olur.
Anladim kardesim eyvallahh adamsin.
Kardesim cok haklisin da arada 300 euro oynuyor oda butceyi bir tik asiyor benim ust sinir 2 bin euro hanimla beni papaz etme aklima girme gözünü seveyim
1831 Euro yapıyor.
SSD var dediniz o yüzden koymadım.
Uygundur hocam.MSI MAG VAMPIRIC 011C - Wo kaufen? Verfügbarkeit & Preise bei idealo.de
Verfügbarkeit & Alternativen im Preisvergleich ✓ Jetzt PC-Gehäuse Alternativen zu MSI MAG VAMPIRIC 011C günstig auf idealo.de kaufen!www.idealo.de
Bu kasa nasıl peki bir tik daha uygun hem